Saksassa iso poliisioperaatio suunniteltua vallankaappausta vastaan

Saksan poliisi teki aamun aikana suuria ratsioita ympäri Saksaa ja 25 henkilöä otettiin kiinni epäiltynä vallankaappaussuunnitelmista.

Operaatioon osallistui yhteensä yli 3 000 poliisia kun he iskivät aamun aikana Reichsbürger–nimistä ryhmittymää vastaan. Organisaation epäillään suunnitelleen vallankaappausta. Syyttäjän mukaan organisaatio on suunnitellut “voittavansa Saksan nykyisen hallintojärjestelmän ja korvaavansa sen omalla hahmotellulla hallintomuodolla”.

Vallankaappaus on aiottu tehdä aseellisesti ja osaksi sitä sanotaan kuuluneen suunnitelmia korkea-arvoisten henkilöiden murhista. Ilmeisesti jonkinlaisen terrorin kohteena ovat suunnitelmissa olleet myös julkisesti koronarokotteista puhuneet lääkärit, sillä ainakin muutamaa lääkäriä kohtaan on harjoitettu häirintää jo ennen aamun pidätyksiä.

Saksalaisten medioiden mukaan Reichsbürgerin jäsenet ovat ns. äärioikeistolaisia ja pidätettyjen ja etsintäkuulutettujen joukossa on useita AfD–puolueen jäseniä.

Näkyvimpiä vallankaappausryhmän johtohahmoista ovat AfD:n entinen kansanedustaja Birgit Malsack-Winkemann ja prinssi Heinrich XIII, joka on vanhan Reussin aatelisperheen jäsen. Reussin suku hallitsi nykyisen Thüringenin alueita vuoden 1918 marraskuun vallankumoukseen asti.

Jotkut ovat kuvailleet prinssiä sekavaksi harhaiseksi eläkeläiseksi, joka on pyrkinyt palauttamaan Reussin suvun kunnian ja perustamaan uudestaan Reussin ruhtinaskunnan olemassa oloon.

25 kiinniotetusta 22 on Saksan kansalaisia ja kolmen kerrotaan olevan itävaltalaisia.

Reichsbürgerilla on arvion mukaan 21 000 seuraajaa, joista tuhatta pidetään aktiivisena.

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Saku Sammakko ja Smurffi

No eihän kaikki sakut ihan munattomia olekaan, niinkuin luulin.

Kaappausyrityksen olisi tosin pitänyt tulla jo merkeleen alkutaipalella, kun merkeleellinen koko Euroopan pilaava matutus ja mokutus alkoi.
Nyt ikäänkuin oli liian myöhässä koko homma mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Saavat ”kaikkivaltiaat” poliitikot hieman mietittävää… jos äly riittää.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/hogerextremister-planerade-statskupp-i-tyskland-25-gripna

Qroquius Kad

Joo, kovasti on mietittävää siinä, että 25 vallankumouksesta runkkufantasioivaa kiljuskiniä on kopitettu odottamaan lähetettä mielisairaalaan.

kukavaan

Birgit Malsack-Winkemann on 1964 syntynyt juristi ja tuomari.https://de.wikipedia.org/wiki/Birgit_Malsack-Winkemann

SVT:n uutisessa erikoista on, että julkaiseat kuvan ja kuvatekstin nykyajassa elävästä, vanhemmalta herrasmieheltä näyttävästä Reussin prinssistä Heinrich XIII. Kumminkin samaa nimeä käyttänyt Reussin prinssi eli jo 1747 – 1817.
https://en.wikipedia.org/wiki/Heinrich_XIII,_Prince_Reuss_of_Greiz

Eivät siis ole kiljuskinejä.

Qroquius Kad

Eipä yhtään sen kummempia.

Hai!

Osta sie hyvä rollaattori!

Voewattu

Asiasta jo paremmin tietää s24- perspaiseeksikin tiedetty Moktaari
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17660969/sama-kaiku-on-askelten—tuttuja-kuvioita

kutvonen

Jaaha, reuhkahan se taas…mikseivät nuo silakkkaliikkeen sivarigubtat lue koskaan tätä PT-mediaa, saisivat luotettavaa asiatietoa, mutta ei, Yle ja hanurinsoittajan läpyskää aina. Tuolla tyypillähän on se mystinen Kirja, jota aina siteeraa joutuessaan nurkkaan häpeämään…

Reichsburger > 25

25 ensialkuun kopitettiin ratsiassa joka tehtiin 150 paikassa samanaikaisesti 3000 poliisin/sotilaan voimalla. Reichsburger- liikkeessä on 2000-3000 jäsentä, ovat värvänneet porukkaa eliittijoukoista ja pitäneet ampumaharjoituksia.

Qroquius Kad

3 000 eliittisoturia jotka saavat kulkea vapaalla jalalla tekemässä kauhiaa vallankumousta.
Vain 25 papparaista pidätettiin.
Mikähän tässä kuviossa ei nyt oikein käy järkeen.

ORC

Epäiletkö ettei valtamedia ole kertonut sinulle Totuutta? Valtamedian mukaan 3000 poliisia /sotilasta oli pidättämässä 25:tä Bürgeria. Se teki noin 120 pidättäjää yhtä Bürgeria kohden. Mahtoi olla ahdasta. Tai sitten sinulle valehdellaan ja kohteita oli paljon enemmän mutta niitä ei saatu kiinni.

Qroquius Kad

Eivätköhän ne 3 000 poliisia ja sotilasta olisi saaneet useammankin kiinni, jos heitä olisi ollut.
Medianäkyvyyttähän tuossa vain haettiin, että saataisiin kansalaiset uskomaan meneillään olleen hirrrvittävä ÄÄÄÄRRRRIoikeistolainen vallankaappaus.

Ja hyvinpä näyttää onnistuneen.

Rölli

50 henkeä tekemässä vakavasti otettavaa “vallankaappausta” Saksan kokoisessa valtiossa? eikö homman tuollaiseksi nimittäminen ole viranomaisten taholta hieman noloa? vähintään yhtä noloa kuin ryhtyä moiseen

Qroquius Kad

Touhun ainoa tarkoitus oli osoittaa koko maailmalle kuinka kauhian vaarallisia nuo ÄÄÄRRRIoikeistolaiset taas olivatkaan, kun 3 000 jeparia mobilisoitiin pidättämään 25 nettiharhaatikkoa.

Evplasse

Samaa olen odottanut tapahtuvaksi Suomessakin, tekaistuilla syytteiltä erimiliset jopa linnaan

Kake

No mutta paavo ja persut ja muut viisaat on vain iloisia jos polpo pidättää kaikki koronaskeptiset, natoskeptiset ja muut foliohatut…

Monokenkä

No montako niitä olisi pitänyt olla? 2 miljoonaa?

25 riittää hyvin jo armeija ja rahakkaat komppaa.

Qroquius Kad

Silloin heitä on valtavan paljon enemmän kuin 25.

jorma

Ensi vuonna tulee muuten pyöteät täyteen siitä, kun itävaltalaiskorpraalitaidemaalariviiksiniekan johdolla yritettiin ns. oluttupavallankaappausta Mussolinia matkien.

Särmääjä

Jos noi 3000 poliisia olis ollu mukana suunnitelmassa niin oltas voitu puhua edes varovaisesti vallankaappauksesta. Tosin saihan joukko mielenosottajia USA:n kongressitalonkin vallattua ilman mitään aseita ja suunnitelmaa.

Miehittäjät kumoon

No no… Porukka lienee kyllästynyt tilaneeseen ettei sellaista valtiota kuin Saksa (BRD) ole olemassa, vaan se on yhä edelleen miehitetty maa-alue. Haluaisivat vissiin oman valtion ennen vuotta 2099, jolloin sopimuksellisesti on ensimmäinen vuosi kun Saksa voidaan ratifioida.

Ja toisaalta, ovat ehk kyllästyneet maksamaan veroa 1% miehittäjävaltioille siitä, että saivat luvan yhdistää itäisen- ja läntisen maa-alueen. Niin, harvahan sitä Suomessa tietää, mutta se 1% solidariteet steuer menee meihittäjävaltioille.

Siinä mielessä ihan ymmärrettävä yritys.

Moonman

Siellä tehtiin varmasti kipapäiden ja miehittäjien puolesta tarkat laskelmat, että vuonna 2099 saksalaisia on enää 1/4 osa väestöstä, jotka hekin enimmäkseen vanhuksia, niin saksa voidaan “ratifioida” kun saksalaisuutta ei enää ole olemassa. Eivät nämä tainneet mitään kiljunazeja olla, ammattisotilaita ja prinssikin vielä.

Varma Voitto Ikuinen

monta dominanssiharhaista perustelee perseestä olevia näkemyksiään
totuuksina.-ikuinen oppositio on kai ihmistä varten.

Kontrolli on kovaa

Harmi kun jäivät kiinni.

Qroquius Kad

Kyllä Saksassa kainaloaan tuulettelevia kylähulluja piisaa tämänkin jälkeen.

Ipso facto...

Outoa, etteivät nämä koskaan onnistu länsimaissa. Aina jäädään kiinni. Kehitysmaissa Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa ym. taas vanha valta kaatuu ryskyen tai alkaa sissisota. Onko sitten niin, että ns sivistyneessä maailmassa suuri määrä verorahoja on kanavoitu sisäiseen tiedusteluun ja kaikki potentiaaliset toisinajattelijat pantu ylös jo Kätillopistolla.

Qroquius Kad

Hieman vaikea onnistua vallankaappauksessa 25 kiljuskinin voimin.

Sam Colt

Olihan tuossa porukassa ainakin elämänkokemusta: entinen sotilas, entinen poliisi, eläkeikäinen ylimys jne.

Melkoinen arvon korotus sanoa “äärioikeistoksi” pientä ryhmää sekopäitä.

Särmääjä

Afd ja muutkin kansallismieliset on tuolla paikallisen suojelupoliisin tiukassa valvonnassa.

MattiS

Ehkä se on vain sitä että niin sanotuissa sivistysvaltiossa ei jokaisen mielensä pahoittamisen vuoksi tehdä yhdistettyä vallankaappausta ja kansanmurhaa, kuten sarvikuonojen maassa on tapana.

Daavidin poika

Günterin olisi “melkein” kannattanut kysyä paikalliselta somalilta neuvoa kyseiseen operaatioon, koska myös saksassa roikkuu näitä somaleja ikkunoissa, ja ovissa.

Kellä muulla sitten on enemmän kokemusta vallankaappauksesta somalilla.? Eletää vuotta 2022, ja somaliassa kukoistaa myös merirosvo-ala.

Johtuuko tuo saksan niin sanottu vallankaappausyritys vainoharhasta, tai sitten jostain muusta skenaariosta. Olihan Angela Merkel mukana myös vallankaappauksessa, kun ottaa huomioon hänen loikkansa Stasin leiristä kristillisdemokraattien leiriin. Merkel savausti vielä kiitokseksi Helmut Kohlin ulos kanslerin virasta

kukavaan

Angelan siirtyminen yhtenäisen Saksan johtoon meni kummallisen helposti. Hän on todennäköisesti ansioitunut DDR:ssä ja käyttäytynyt Stasin hyväksi näkemällä tavalla.

Ehkä kulissien takana tapahtuu jotain.

umelo

Jäi epäselväksi, mitä ”vallankaappaajat” halusivat konkreettisesti. Sossut näitä kaappausjuttuja tarvitsevat, ettei väki kiinnitä liikaa mamujen ja äärivassareiden hillumiseen. Kohta taas joku karvaranne ajaa autolla joulukadun väentungokseen Saksassa.

Särmääjä

Valtakunnankansalaiset eivät tunnusta nykyistä Saksan liittotasavaltaa vaan pitävät Saksan valtakuntaa oikeana ja laillisena valtiomuotona eli sen haluavat palauttaa.

Peksi

Siitähän tulee 100v ensi vuonna kun oli ns Oluttupa-vallankaappaus..sittemmin ihan laillisesti pääsi valtaan..luultavasti alkaa kelkka sielläkin kääntyä,kun tarpeeksi ärsytetään kaikella mahdollisella..ei pitäis luottaa,että se kansakunta haluaa olla eunukki lopullisesti

Nih

Eihän tästä kauan ole kun Saksan armeijaa “siivottiin” Eurooppa alkaa olla kypsä tähän EU:n suoltamaan paskaan ja siirtolaisvirtoihin ja takuulla ei jää viimeseksi.

Qroquius Kad

Aivan, ei jää viimeiseksi operaatioksi kauhiaa ÄÄÄRRRIoikeistoa vastaan.
Kyllä netissä siikhailaavia höpölejä löytyy kopitettaviksi, ja saadaan osoitettua Suurelle Yleisölle missä se Todellinen Uhka piileekään.

Hai!

Osta sie hyvä Rollaattori!

Runtiti-pou

Mitenkä minusta kuulostaa ihan yhtä naurettavalta tarinalta kuin satu huumekeisari Aarniosta tai saatananpalvoja ja murhaaja Anneli Auerista. Eli pikemminkin orwellilaiselta newworldorderilta. Hävetkää poliitikot ja poliisit, globaalityrannian rengit

ennakkoluuloinen

Valitettavasti koko keissi on Saksan “Kankaanpää”, täys plösäys. Media on tiennyt poliisin operaatiosta viikkoja ennen ja valmisteltu kunnon media hässäkkä. Siis 25 jamppaa kaappaa vallan? Hoh-hoijaa.

Qroquius Kad

Eipä asiasta ole tänään enää uutisoitu juuri muuta kuin paperimedian toistamat eiliset sähkömedian uutisoinnit.
Se siitä(kin) ÄÄÄRRRIoikeiston vallankumouksesta.

Last edited 1 vuosi sitten by Qroquius Kad
Suomessa Hesburger

Eipä asiasta ole tänään enää uutisoitu”. Sekö jotakin muka todistaa?

Pikemminkin se on ”locket på” eli kansi päälle kun aletaan tutkia keitä on mukana, mitä on tehty, kuka rahoittanut, onko Scholtz aiottu tappaa ja Merkelekin jne. Siellä on ollut yhteiskunnan rahaväkeä mukana ja armeijaporukkaa, varmaan Vihainen Pieni Mieskin on lähettänyt lantin.

Qroquius Kad

Kyllä minä ymmärrän, että jotkut toivoisivat kovasti tämän olleen Suuren ja Mahtavan Vallankumouksen alkusoittoa, mutta se on vain toivoa eikä sen takia pidä heittää realismia romukoppaan.

Tämä oli Saksan versio Kankaanpään kiljuskineistä, hienostuneempi ja hiukan laajempi, mutta siinä kaikki.
Aivan turha yrittää kuvitella tässä sellaista, mitä tässä ei ole.