Uudenmaan akselin Venäjän lipun poltto-video levisi maailmalle

Uudenmaan akselin miesten itsenäisyyspäivän tempaus Venäjän lipun polttaminen levisi maailmalle ja on otettu vastaan hienona eleenä. Lipun poltto on nähty suomalaisten symbolisena tekona mitä mieltä Suomessa ollaan naapurimaasta.

Esimerkiksi Visegrád 24 Twitter–tili kertoi asiasta:

 

Yksin tätä Visegrádin twiittiä on uudelleen twiitattu kohta tuhat kertaa ja kommentoiden uudelleen twiitattu useita kymmeniä kertoja. Tältä tililtä twiitti on saanut eniten huomiota Itä-Euroopan maissa kuten Baltiassa, Puolassa ja Slovakiassa.

Myös Ruotsissa tapahtuma on saanut jonkin verran huomiota. Muutamat ruotsalaiset Twitter-vaikuttajat ovat kertoneet asiasta ja vastaanotto on ollut varauksetonta. Joidenkin mukaan suomalaisilla on muistissa muutaman vuosikymmenen takaiset tapahtumat, jotkut arvelevat, että suomalaisia vituttaa vieläkin menetetty Karjala.

Odotamme mielenkiinnolla miten suomalaiset putlerit reagoivat asiaan.

 

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

No vitutus voi vielä kääntyä ihan joksikin muuksi kun näyttää vahvadti siltä, että ryssä ryssii oman maansa hajoamiskuntoon. Karjalan neuvostotasavalta lähettänee parin vuosikymmenen kuluessa jäsenhakemuksen Suomeen liittymisestä ihan omasta aloitteestaan.

Jokapuolella sössitään

Eipä tässä lännen ja Suomen asioiden hoitamisessa ole sen enempää kehumista.

Kukavaan

Pääsääntöisesti hulluus valitsee kaikkialla maailmassa läpi aikakausien. Välillä poikkeuksellisti esiintyy alueeltaan ja ajallisesti rajoitettuja järkevyyden saarekkeita.

Alpertti

Tietääkseni Suomi ei ota jäsenhakemuksia vastaan. Myöskään turvapaikkaa ynnä muuta sellaista taitaa olla karjalaisten turha hakea Suomesta, koska väri tai muutkaan uhripääomat eivät riitä.

Käsittääkseni lipun polttaminen ei ole sen kummempi toimenpide kuin mikään muukaan. Jossain vaiheessa lippu kuitenkin todennäköisesti on hävitettävä. Pitäisikö se ennemmin laittaa tekstiilinkeruuseen? Jos laittaa sekajätteeseen, niin todennäköisesti se kuitenkin joutuu polttolaitokselle ja mieli pahoittuu silloinkin?

Ulfbehrt

Karjala jätettiin tyhjänä ja tyhjänä tulee se myös palauttaa!

Anonyymi

Ja ennallistettuna!

Kukavaan

Myös Nevan suisto oli suomalaisten asuttamaa. Alueen ennallistaminen haastavaa.

Ulfbehrt

Kyllä vain! ’Piterin’ paikalla sijaitsi Nevanlinna, suomalaisheimojen tärkeä, ikiwanha kauppapaikka. Muutenkin on alueillemme tungeksinut kaikenkarvaisia vieraslajeja:

comment image

Gospodin Putin, miten olikaan niiden HISTORIALLISTEN ALUEIDEN laita?

Milloin historiallisten vääryyksien korjaaminen aloitetaan?

Last edited 1 vuosi sitten by Ulfbehrt
Ulfbehrt

Kyllä vain! ’Piterin’ paikalla sijaitsi suomalaisheimojen ikiwanha, tärkeä kauppapaikka Nevanlinna! Muutenkin on alueillemme tunkenut kaikenlaisia haittamaahanmuuttajia:

https://ballandalus.files.wordpress.com/2014/01/europe_814.png

Gospodin Putin, miten olikaan niiden HISTORIALLISTEN ALUEIDEN kanssa ja milloin historian vääryyksiä aletaan korjaamaan?

Passeli laulu

If you take a life do you know what you’ll give?
Odds are you won’t like what it is
When the storm arrives would you be seen with me
By the merciless eyes of deceit?
I’ve seen angels fall from blinding heights
But you yourself are nothing so divine
Just next in line
Arm yourself because no one else here will save you
The odds will betray you
And I will replace you
You can’t deny the prize it may never fulfill you
It longs to kill you, are you willing to die?
The coldest blood runs through my veins
You know my name

Passeli laulu

Ylläolevan biisin voisi laulaa Pulterille (Chris Cornell: ”You know my name”):

https://m.youtube.com/watch?v=YnzgdBAKyJo

Ohmygod

Mitä hyötyä tästä lapsellisuudesta on Venäjän vastaisessa toiminnassa?

Putin ehkä käyttää sitä propagandassaan.

Kukavaan

Lipun polttaminen oli syöttö vastustajan lapaan. Kannattaisi olla asialinjalla.

Kukavaan

Lipun polttaminen on tunnevaltaista käytöstä. Parempi olisi olla kylmän rauhallinen.

X

Samaa mieltä, raja aitaa pystyyn ilman sen kummempia selittelyjä. Sama Naton jäsenhakemuksessa, Turkkilaiset nauttii ja naureskelee meidän kustannuksella. Hakemus on sisällä antaa sopan porista, Erdogan pilaa Turkin suhteita kukkoilullaan. Nato on jo Suomessa ja Ryssä tietää sen.

Anonyymi

Ei taida kymmenen vuoden päästä valmistuva aidanpätkä paljon auttaa, kun maassa tuntuu jo nyt olevan strategisilla paikoilla tukikohtia ja aita ei ilmateitse tulevia pidättele. Halosen purattamat miinat olisivat olleet tehokkaampia.

Qroquius Kad

Ei Suomen rajalla mitään miinoitteita ole rauhan aikana koskaan ollut.
Eikä ilmateitse tulevista kemumatuista tarvitsisi välittää sen kummempia, kuin internoida hakemaan turvapaikkaa, joka hylättäisiin ja internointia jatkettaisiin kunnes poistuvat maasta.

Mutta näinhän ei haluta tehdä.

X

Aita onkin tarkoitettu ns. turvapaikanhakijoita ajatellen, hidastaa yli rajan tulemista kunhan on jonkin kokoinen. Miinoitus ei ole heidän torjunnassa ratkaisu.

Ydinaseellinen Pohjola

Putin löytää muitakin tapoja. Mehän olemme varmasti kaikki tulevaisuudessa natseja, saatananpalvojia ja sateenkaarihomoja, jos Putler haluaa meitä vastaan toimia.

Qroquius Kad

Paitsi ettei Putler enää voi toimia Suomea vastaan muuten kuin öyhöttämällä tyhjiä.
Suomi ei ole enää yksin, vaikka jotkut kovasti haluaisivat sen olevan.

Huru-ukko

Eikö se muuan ”Äärnruuti” maininnut takavuosina, että ei enää koskaan yksin? Nykytiedon valossa näyttää vahvasti siltä että hänen sanansa on vihdoinkin otettu tosissaan. Ituhipeistä ja muista virhevassareisa huolimatta tai juuri heidän hillumisensa takia. No, niin tai näin nykyaisiaintila on ok. Niin pitää ollakin ja emme enää ole yksin.

Jns. Man

Niin, ajatelkaa että mikä vaara oli ennen tätä Nato-liitosta (kyllä kai se tulee..?) Venäjä oli Suomelle! Vähitellen olisi ostanut koko Suomen, vienyt luonnovarat pilkkahintaan, täyttänyt Suomen muukalaisilla ja käynyt vaikuttamaan ja painostamaan Suomen politiikassa. Kohta olisi Venäjän joukot harjoitelleet Suomessa ja maamme olisi painostettu johonkin ’isäntämaasopimukseen’ Venäjän kanssa!
Kyllä se on hyvä kun itsenäisyys on turvattu EU:n, USA:n ja Naton toimesta😏

Qroquius Kad

Mene kertomaan ukrainalaisille kuinka turhia EU ja NATO ovat.

ile forsten

Jos kuulut persuihin niin siellä nämä mainitsemasi ryhmät ovat. Nimiä en mainitse, löydät ne itse suht helposti.

Last edited 1 vuosi sitten by ile forsten
Vitt...Stadilainen

”Mehän olemme varmasti kaikki tulevaisuudessa natseja…”

Muistakaa, että myös Suomenvastaista propagandaa on ollut Venäjällä vähintääkin koko Putinin ja Dmitri Medvedevin kauden ajan, eli 15-20 vuotta!

Ja muistakaa myös mitä Juri Bezmenov sanoi nuorison aivopesusta: tarvitaan n.15v. kasvattaa uusi sukupolvi täysin aivopestyksi, jonka jälkeen heitä on lähes mahdotonta normalisoida!

Putinin Venäjä on henkisesti valmistellut kansaa myös Suomen (eli russofobien/natsien) vastaiseen hyökkäykseen 15-20 vuotta!

Jos olisimme olleet yhtä heikko ja korruptoitunut kuin Ukraina valitettavasti on ollut, olisimme todennäköisesti jo olleet kaappausyrityksen kohteena!

Last edited 1 vuosi sitten by Vitt...Stadilainen
mari

Paikalla taisi olla joku tai jokunen putinisti. Aika alussa tustalta kuuluu selvästi mölähdys ”polttaisitte Naton lipun”. Itse en ole Uudenmaan Akselin miehistä koskaan kuullutkaan. Mikäs porukka kyseessä..?

ile forsten

Koostuu 15-27v teineistä, joiden maailmankuva on lähinnä mustavalkoinen ja väkivaltainen. Suomen Sisun alajaosto. Tykkääjinä lähinnä keski-iän ohittaneet peräkammarin pojat eli ns. Wannabe-Agitaattorit. Eli reipashenkistä porukkaa.

mari

Jassoo. Pari sanaa tuosta termistä ”peräkamarin pojat”. Minusta se on loukkaava sanonta. Alunperin se on saanut alkunsa kotitilojaan hoitamaan jääneistä aikuisista pojista. Jonkun piti jäädä sinne kotitilalle koska tytöt lähtivät kaupunkeihin opiskelemaan ja humputtelemaan. Piti ottaa vastuuta kotitilasta ja se jäi yleensä vanhimman pojan harteille. Kylät tyhjenivät naisista joten oli vaikeaa löytää kumppania jonka kanssa pariutua. He jäivät yksin hoitamaan tilojaan ja jossain vaiheessa heitä alettiin kutsumaan peräkammarin pojiksi. Minusta he eivät ole missään tapauksessa luusereita, vaan pikemminkin vastuunkantajia, kenties rakkaudesta lapsuudenkotiin, ja toki se elantokin on jostakin raavittava. Kuinkahan moni pystyisi tuohon hommaan nykyisin? Ei ainakaan luuserit…

X

Hyvä pointti, kiitos siitä.

mari

Denada, Señor!

mari

Heh…en malta. Meikä ei ole vissiin koskaan saanut noin paljon alapeukkuja. ilmeisesti siihen ovat johtaneet avainsanat ’putinisti’ ja ’NATO’. Alapeukkujen määrästä pystyy päättelemään osuneensa suoraan hermoon. El diez de las nueces!

Qroquius Kad

Nehän ovat vain henkilökohtaisia mielipiteitä.
Jokaisella on sellainen, samoin kuin peräaukko.
Joillakin niitä ei voi erottaa toisistaan.

mari

Ilman muuta ne ovat henkilökohtaisia mielipiteitä. Minua vain hiukan ihmetyttää mikä putinisteja kiehtoo pt-mediassa. No, obsessionsa kullakin…

Ruki Veer

Voi voi sentään, nyt herroina itseään pitävä rapajuoppo lammaskansa kyllä suuttuu. Voi voi sentään.

Mr X

Ja tehtaankadulla,suomen cccp sirppiliiterissä,pahvihousut hyppivät tasajalkaa, kun Latalippu lieh….ei kun LOIMUAA . Ovat myös kiukku,kun LATAan ei saa ohjaustehostinta .

Jabadabaduu

Ootte te pihalla, kuten Kirsi

Lallukka

Nooh, pojat on poikii.

fatima_darra

Pkk:n lippu olisi myös pitänyt polttaa. Ertokanilta olisi ropissut pisteitä Suomen natottamishakemukselle.

X

Erdolla on vääräuskoisten palvoman kamelivarkaan luonto, ahneus, minulle kaikki. Jos annetaan periksi niin vaatimukset vaan lisääntyy. Vaatii asekaupan vapauttamista, kun Nato jäsenyys on taputeltu voidaan aseita myydä myös kurdeille. Puoleen hintaan.

AnoT

Valta kuuluu venäjälle.

Nih

Vaikka pidän ryssän touhuja perseestä, on tämä todella lapsellista ja kremli saa tästä uuden propaganda aseen. Idiootti taulapäiden touhuja.

OlliKolli

Venäjälle ei ole uhkaa suomesta , koska kohta maamme on nussittu paskakuntoiseksi eurostoliiton periferiakusipotaksi matujen ja tahallaan tuhotun talouden takia. Kyllä me osaamme kaiken paremmin kuin ruotsi- ainakin teemme kaiken vähintään yhtä huonosti

Sekunda Hurri

En ole koskaan nähnyt mitään järkeä, minkään maan lipun polttamisessa, enkä näe sitä tässäkään. Pelkkää lapsellista huomiohakuisuutta.

SUO-PUTIN ONNELAKSI

Suomessa kun putinisteja ilmeisesti piisaa niin kertokaa nyt- kun en tiedä- minkälaiseksi maaksi Suomi pitäisi muuttaa?

-kuka presidentiksi ja kuka pääministeriksi?
-minkälainen verotus?
-minkälainen media?
-poliisi, oikeuslaitos ja tuomiot?
-migraatio: sallitaanko vai ei, mistä maista? Muslimit ja afrikaanot? Baltia, Balkan?
-yksityiset yritykset ja yksityisyrittäjät?
-suhde EUhyn ja USAan?

Qroquius Kad

Eiköhän se turtapääläisten tavoite ole tullut jo selväksi:

kaikki suhteet Länteen on katkaistava ja Suomen itäraja poistettava.
Turtapää luulee örkkien nostavan hänet Suomen varatsaariksi ja Pantu Huutonen luulee pääsevänsä pää- ja kansanvalistusministeriksi.
Todellisuudessa örkit teloittaisivat koko turtapääläisjengin heti epäluotettavina aineksina.

Mutta ei heillä ole hätää.
Suomen kuuluminen läntisiin liittokuntiin suojelee heitäkin, vaikka he eivät sitä pikku aivoparoillaan voi ymmärtää.

E.H

Kaikkea muuta kuin ”hieno ele”.
Älyvapaata kiihkoilua!

Putinin ja hänen kannattajien hyökkäys-sodan mielettömyydestä ja, toisen valtion siiviiliasutuksen tuhoamisesta yms pahuudesta ei ole kahta sanaa , että se on väärin ja tuomittavaa.
Silti venäjä on paljon muutakin kuin Putin ja hänen klaaninsa.
Venäjällä on muitakin ja heidän lippunsa polttaminen on mitä alhaisinta koko kansan demonisointia ja epäinhimillistämistä!

Menkööt kasvamaan moiset lippujen polttajat en ihaile moista typeryyttä!
Venäläisilläkin on ihmisoikeutensa .
Tunnen itse monia venäläisiä ja he ovat ihan tavallisia ihmisiä kuin muutkin!

Olisi terveellistä moisten kiihkoilijoiden osata eroittaa vallankahvassa oleva eliitti ja kansa toisistaan , joka ei sama asia

Koraani ja/tai lippu, sama juttu typ

Viimeisimmän tutkimuksen mukaan yli 40% venäläisistä kannattaa sodan jatkamista, maksoi mitä maksoi. Yli 40% on paljon kun 59% ei uskalla sanoa mitään.