Google poisti Pt-median mainokset putinistien ilmiantojen takia

Niinhän siinä taas kävi, että kun Pt-media sai Googlen mainokset pitkän veivaamisen jälkeen takaisin, niin parissa viikossa putinistit tukottivat Googlen ”ilmiannoillaan”, että mainokset lähtivät pois ja sitä myöten vähäinen tulo, mitä mainosrahoista olisi tullut.

Pitkään jatkuneen sivun ”siistimisen” jälkeen Google lopulta ilmoitti, että Pt-mediassa voi taas julkaista Googlen mainoksia. Jotta mainokset sai takaisin, niin sen eteen piti tosiaan siistiä sivua. Vanhoja artikkeleita piti poistella ja muutenkin yritin kirjoitella melko maltillisesti niin, että sivua ei voi syyttää suorasta ”vihapuheesta” ja ”kiihottamisesta”.

Mainosrahaa olisi tullut tämän pari viikko kestäneen mainosjakson perustella ihan kohtuullisesti. Mitään tarkkoja summia en kerro, mutta parin viikon perusteella sivuston ylläpidosta olisi voinut saada pientä kuukausipalkkaa.

Mielenkiintoista tässä hommassa on se, että ns. suvakit eivät ole ikinä ”häirinneet” Pt-median toimintaa siten, että sillä olisi ollut vaikutusta mihinkään. Muutama Facebook-sivu on poistettu, mutta myönnän sen, että varsinkin ensimmäisellä Facebook-sivulla oli melko ”vapaata” tekstiä, ja katsonkin niiden sivujen poistamisen olleen ihan oma vika kuin kenenkään ulkopuolisen valittajan.

Mutta sen jälkeen kun olen kirjoitellut Ukrainan sodasta, ja jokainen ymmärtää, että olen ihan avoimesti Ukrainan puolella, niin putinistit ovat itkeneet lämmintä itkua. Lähes jokaisen Ukrainaa koskevan artikkelin jälkeen kommenttiosio on huutanut hoosiannaa kun putlerit ovat tukottaneet kommenttikentän venäjämielisillä viesteillään ja haukkuneet minua valtamediaa lukevaksi maatuskaksi. Tämmöinen peli ei vetele. Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan edistämiseen ja se on aiheuttanut pahaa mieltä putlerien keskuudessa.

Googlelle tehtiin tämän muutaman viikon aikana useita ilmoituksia ”vihasisällöstä” ja kantelut ovat liittyneet Ukrainan sodasta kirjoittamiini artikkeleihin. Toisaalta en usko, että kantelijoita on ollut ”valtavia määriä”, vaan katson, että sillä on muutama aktiivinen putleri, joka on poiminut sellaisia artikkeleita, joita Google nyt kutsuu ”vaaralliseksi ja loukkaavaksi sisällöksi”.

Katsotaan mitä Google sanoo vastineestani. Tosin en usko, että mainoksia saa enää takaisin, ja jos totta puhutaan en uskonut niiden pysyvänkään sivulla pitkään. Ensin ajattelin, että ”suvakit” ilmiantavat sivua, mutta yllätys tosiaan oli, että takana olivat putlerit.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Pietarin trollitehtaalla on melkomoiset resurssit, vaikka se toimiikin vain vodkalla ja kaalinpäillä.

Huru-ukko

Ja ehkä se vodka on siellä se suurin motivaattori. Mitä enemmän trollaat sitä enemmän saat vodkaa?

Qroquius Kad

Sikäläiseen juomakulttuuriin kuuluu zakuska, eli pieni hiukopala jokaisen vodkaryypyn alle.
Se voi olla mitä tahansa syötävää, vaikkapa sitten pala kaalia.
Se ryyppykin on 10 centtilitraa, joten kaalia ei tarvita niin paljon kuin niukempien ryyppyjen maissa.

mari

Näin on. Tosin Venäjällä vodkapaukut lasketaan grammoissa. 1 paukku on 100 grammaa, eli tuo mainitsemasi 10cl. Suolakurkku aika suosittu zakuska.

basso balalaikka

eikös etanoli ole kevyempää, kuin vesi, joten olisikohan 100g jotain 105-110ml riippuen kuinka tanakkaa tavaraa se on, luulin, että ryssä puhuisi alkoholin grammamäärästä, mutta onko silloin 100g votkan sisältämän alkoholin paino (40% Nemiroffin tapauksessa jotain 240ml, el 750ml pullosta saa kolme paukkua)

Turhautunut Kansalainen

Harmillinen uutinen tämä. Mutta kertoo hyvin siitä, että putinistit ovat vaarallisimpia tyyppejä päällä maan. Vasta sen jälkeen suvakit, haittamaahanmuuttelijat ja muut sellaiset.

Minä

Putinistit haluavat saada Suomen Venäjän komentoon, oikein supersuomettuneeksi Valko-Venäjän kaltaiseksi orjaksi. Kuka tietää, vaikka haluaisivat liittää Suomen Venäjään. Ovat itse niin laiskoja, että eivät jaksa muuttaa ihannevaltioonsa.

Qroquius Kad

Eivät ne halua muuttaa sinne, koska tietävät aivan hyvin ettei siellä ole kivaa, vaikka muuta valehtelevat.

Varma Voitto Ikuinen

putlerin anus on syövän mädättämää visvaa.

Julle

Ne on näitä EVVK tyyppejä, Artjom Turtyanskin kavereita, kunnon ryssämyyriä. Ainiin, EVVK Turtyanskeineen tippuu ensi keväänä eduskunnasta ja kellään ei tule ikävä.

Suomi Finland

Eikä Juhaa eduskuntaan.

mari

Ottaa kyllä päähän sinun puolesta, PeeTee. Mielestäni ansaitsisit tästä sellaista kuukausipalkkaa jolla voisi tulla jo toimeen ilman muuta hommaa. Olen itse lukenut sivustoa aina ilman Adblockia jota noin muuten käytän aina. PayPalia minulla ei ole käytössä mutta josko kysyisin joltakin kaverilta joka voisi puolestani laittaa sinulle vähän kaljarahaa. Noin muuten olen yrittänyt pitää omat tekstini sen verran maltillisina ettei niitä voisi suoraan syyttää vihapuheeksi. Tiedä sitten olenko siinä kuinka hyvin onnistunut. Toivotaan, että Google ottaa vakavasti vastineesi ja tutkii asian kunnolla eikä vain luota näihin putlerin nuolijoihin. Itse en kyllä tajua näitä tyyppejä lainkaan sikäli kuin he ovat ihan suomalaisia…mikä helkkari siinä Venäjässä kiehtoo?

VMP

Kansalaisen palsatalla kommentoijista 90% on russiä putinisteja ja sitten ehkä pari ei välttämättä muttei kuitenkaan mitään terävintä päätä ja pari jotka viitsivät näille vääntää jotain välillä, muttei näytä kukaan tajuavan tai sitten sitä ei tosiaan vitsi lukea kuin ryssät…. Partisaanissas sama homma..

Ihan vain siksi sivuhuomautuksena kun niihin kirjoittelet..

Pelkäävätkö kyseiset ”isänmaaliset” sivustot menettänsä mainosrahat vai lukijakuntansa kun antavat ryssien paskaa jauhaa vai riittääkö siellä tosiaan aina nollaamaan ryssä propagandan kun välillä sanoo, että ei keenereitä suomeen tai vasemmiston vika!” jne.. vakio fraaseja, tiedä noita muttei niitä kyllä hirveästi viitsi lukea, kansalaisessa enää mitään hyvää ole ollutkaan kun hommaa alkoi pyörittämään uudet tyypit

Last edited 1 vuosi sitten by VMP
terhomatti.hämeenkor

Saakeli, kun olisin rikas, niin…Mutta kun ei muuten kuin unissa!

Punavihernatsimafia

Pitäisin huomattavasti todennäköisempänä että asialla oli silakat tai muut punavihernatsit.
Tuo on niille ihan vakiohommaa.

Last edited 1 vuosi sitten by Punavihernatsimafia
Alpertti

Googlella noita mainosnalkutuksia eivät hoida ihmiset vaan tekoäly. Ja sitähän ei kukaan tiedä, edes Google itse, millä perusteella tekoäly valituksia ratkoo. Se voi aivan hyvin olla, että vain tarpeeksi suuri määrä valituksia jostain sivusta saa tekoälyn luokittelemaan sisällön kielletyksi. Ja jatkossa kone sensuroi samankaltaisen sisällön jo ennakoivasti.

Mutta ei voi valittaa, sillä näinhän se on Suomen verottajallakin. Kone tekee ensin verottajan ja valtiontalouden kannalta mahdollisimman hyvän verotuspäätöksen ja lähettää sen tiedoksi verovelvolliselle. Verovelvollinen, joka osaa käyttää verottajan nettisivuja, voi käydä muuttamassa päätöksen itselleen suotuisammaksi. Ehkäpä sen siinä vaiheessa joku tarkastaa, vaan kuka sitä tietää.

No 1.

On ne jumalauta surkeaa porukkaa, ryssän hännystelijät.

Mutta on tässä se hyvä puoli, että niiden peli on pelattu ja paljastunut: Ei ikinä eduskuntaan.

No 1.

Ryssän hännystelijät ovat pesiytyneet Paavon psykoosimediaan. Vitun ryssät 😀

Turhautunut Kansalainen

Tosiaan ainakin kaikkien putler-kriittisten saamien alapeukuista päätellen näin on. Kaikki jotka vähänkin putleria kritisoi peukutetaan heti alas. Ihan kuten Paavonkin postausta ylempänä. Mutta ihmettelen, että mitä hell ne tätä lukee jos kerran eivät sanomasta tykkää? Menisivät sinne UMV:hensä lukemaan agensa mukaista roskaa.

Qroquius Kad

Luulevat tekevänsä vallankumousta omalta osaltaan vähän kerrallaan.

Minä

Putinisit ovat kiihkoilijoita, joten ovat samaa sorttia kuin antifantit, häirikköjä ja turhautuneita ihmisiä, jotka haluavat raivota ja löytää tyhjälle elämälleen tarkoitusta. Putinistit löytävät kiukulleen tarkoitusta venäläisestä propagandasta. Eivät he tietoa tai totuutta kaipaa, he kaipaavat aihetta, josta vouhkata.

Kreisi Kavan

Se on kuule haitamaahanmuuton kannattajat jotka sua kiusaa. Ei saa uutisoida snackbaari- porukan kepposista.

Last edited 1 vuosi sitten by Kreisi Kavan
Rythm Rokkers

Kiusanteolla saa turhan helposti tuloksia aikaan. Pitäisi olla joku mainostuloja edes hieman suojeleva laki, etteivät noi isot yritykset jonkun kusipään loukkaantumisesta pääse noin vain katkomaan piuhoja.

Last edited 1 vuosi sitten by Rythm Rokkers
X

Kannatan kanavaasi, silloinen heittoni ”siivusta” oli huumorin yritys. Toivottavasti saat mainokset takaisin.

Pilkkimies

Ihan silkasta mielenkiinnosta pitää kysyä, houkutteleeko Vladimir Putinin oikean nimen mainitseminen tänne näitä Pietarin trolleja ja venäjämielisiä vai miksi sekä jutussa, että kommenteissa ei kukaan ole puhut tämän sotaisan ryssädiktattorin oikealla nimellä?

En tiedä miten tarkkaan tuollaisia kävijätilastoja näet, jos lainkaan vaan ainakin omasta mielestäni Putinin oikea nimi pitää ansaitusti vetää lokaan eikä alkaa vetelemään mitään yhtäläisyyksia johonkin toisen maailmansodan aikaiseen diktaattoriin. Jos yhtäläisyyttä on pakko tehdä niin onhan Putinin nimi paljon lähempeänä niin ikään Venäläistä aikaisempaa diktaattoria, Josif Stalinia.

Ihan itse on Vladimir Putin paskan maineensa ansainnut enkä itse ainakaan lähtisi tämän nimeä peittelemään tai varjelemaan.

Qroquius Kad

Ja se on oikein!

VMP

En tiedä pitäskö sanoa, mutta peukutukset ja äänestystulokset vois olla hieman luotettavampia jos ei voisi torrilla tehdä mutta toisaalta ei sitten välttämättä viitsisi kommentoidakkaan…

VMP

Eli google tukee venäjää…

Trampas
Trampas

Mutta silti meitsinkin pakko käyttä googlen tarjoilua -.-

Trampas
Kommentaattori

Tosi, tosi, tosi koomista seurata tätä ”anti-Putinistien” raivoa ja huutelua.

En vain näe mitään eroa menneiden vuosien anti-rasisteihin ja muihin hörhöihin kun ne on olleet oikein voimain tunnossa.

Molemmat luulee olevansa yhtä oikeassa, ja on aika tarkasti yhtä kyvyttömiä käsittelemään vastaväitteitä. Sehän olisikin ihan turhaa, koska tiedetään että ollaan niin oikeassa että jokainen joka ei sitä tiedä on rasisti/Putinisti/muu sellainen.

Jatkakaahan kiljusienet samalla mallilla että saa päivittäisen annoksen tosielämän ironista huumoria jatkossakin.