Maahanmuuttajat aiheuttavat sekasortoa Espoossa vammaisten luokilla

Sapelit kalisivat kuluneella viikolla valtuuston kokouksessa täällä Espoossa. Meillä päätettiin talousarviosta ja tähän liittyi kysymys erityisluokkien kohtalosta. Ei niitä täällä olla lopettamassa, koska virkamiehet tietävät, etteivät valtuutetut suostuisi siihen. Sen sijaan he ovat keksineet ovelamman tavan edistää inkluusiota ohi demokraattisen päätöksenteon.

Virkamiehet ovat nimittäin keksineet, että oppilaiden luokittelu ainakin vakavien käytöshäiriöiden perusteella on pahasta. Kun näiden tunnistamista näin vältetään, lakaistaan ongelmat maton alle, ja vakavasti käytöshäiriöisiä oppilaita voidaan sitten sijoitella kätevästi paitsi tavallisille-, myös erityisesti kaikkein puolustuskyvyttömimpien eli oppimisvaikeuksisten luokille. Käytöshäiriöisillä oppilailla kun on tietenkin usein myös oppimisvaikeuksia. Tämä on virkamiehistä varmasti erityisen kätevää siksi, että oppimisvaikeuksista kärsivät lapset eivät osaa varmastikaan yleensä kertoa kotona yhtä vakuuttavasti kuin normioppilaat, millaista sairasta menoa he joutuvat seuraamaan luokallaan tuntikausia päivästä toiseen. Jatkuvaa opetuksen päälle huutamista, kiroilua ja usein väkivallan uhkaa.

Jos käytöshäiriöiset oppilaat luokitellaan sope-oppilaiksi, heitä ei voi sijoittaa oppimisvaikeuksisten pienluokille. Tämän tarkistin viime valtuustokaudella toimiessani opetuslautakunnassa. Silloin olin ollut opettamassa erästä pahimmista luokista, joita olen kokenut. Meitä oli resussoitu pienluokalle kaksi opettajaa ja yksi tai kaksi avustajaa. Seinille hyppivät Lähi-idän ihmeet terrorisoivat kilttejä asperger-oppilaita, jotka eivät pystyneet keskittymään luokassa lainkaan ja joutuivat seuraamaan sirkusta. Opetuksesta ei tullut mitään ja miespuolinen ruotsin opettaja oli romahtanut.

Mutta koko tämän juonikuvion selville saaminen vaati salapoliisityötä ja virkamiesten jallittamista. En kuitenkaan olisi keksinyt alkaa salapoliisityöhön ollenkaan, ellen olisi sattumalta kierrellyt ympäri Espoota opettajan sijaiskeikoilla. Pääsin opettamaan erityisluokalle, jolla oli useampiakin suuria ällistyksen aiheita. Luokassa oli useita vakavasti käytöshäiriöisiä oppilaita, oppimisvaikeuksisia oppilaita sekä rauhallisia, jossain aineessa vähän lisätukea tarvitsevia oppilaita, jotka olisivat varmasti pärjänneet tuettuina tavallisilla luokilla. Ja ilman tukeakin nuo lähes normioppilaat olisivat oppineet taatusti enemmän kuin jatkuvasti terrorisoivien käytöshäiriöisten oppilaiden joukossa.

Yritin tuoda tätä järkyttävää oppilassijoittelua ja siihen liittyvää lapsiin kohdistuvaa henkistä ja osin fyysistäkin väkivaltaa valtuustossa esille. Jotta veltoimmallekin valtuutetulle jäisi jotain aiheesta mieleen, kerroin siitä, kuinka eräs maahanmuuttajataustainen, käytöshäiriöinen oppilas alkoi huutaa luokassa, että ”Homot pitää tappaa!”, eikä sitä meinattu saada millään loppumaan. Oppilaatkin yrittivät puuttua siihen, mutta huutaja esitti perusteluksi, että on muslimi. En ole aiemmin törmännyt tässä parin vuoden aikana vastaavaan, joten ei tuo liene onneksi yleistä. Vastasin kuulemaani perusteluun parhaani mukaan, mikä ei ollut kuitenkaan helppoa huomioiden islamin oppisisältö.

Vaan miten kertomaani reagoi kokoomuslainen valtuutettu, joka toimii samalla perusopetuksen aluepäällikkönä Espoossa ja vastaa omalla alueellaan oppilassijoitteluista? Hän ei kommentoinut millään tavoin esittämiini ongelmiin, vaan aloitti semanttisen kikkailun pahastumalla termeistä, joita käytin jopa niin paljon, että pyysi kaikilta kuulijoilta puolestani anteeksi! Hän kertoi loukkaantuneensa, kun käytin sope-oppilas, käytöshäiriöinen oppilas ja asperger-tyttö -ilmaisuja. Loukkaantui siitäkin huolimatta, että näitä ilmaisuja käytetään opetusalalla ihan yleisesti. Sain esimerkiksi samana päivänä virkamiehiltä tiedon Espoon sope-oppilaiden lukumäärästä.

Kokoomuksen valtuutetun pahastuttua, hyödynsi tietenkin myös vihreiden valtuutettu tilaisuuden päästä pahastumaan. Hän teki sen kuitenkin sanallisesti varovaisemmin, mutta terävöitti paheksuntaansa tuijottamalla minua syyttävästi silmiin puhujan pöntöstä. Ehkä hän ajatteli näin välttyvänsä vastahyökkäykseltäni, mutta oli väärässä. Lopulta punavihreä laita aloitti ala-arvoisen mölinän, kun olin muistuttanut demokratiasta ja sananvapaudesta sekä aloittamassa ihmettelyni siitä, kuinka vihervasemmisto on aiemmin ollut sillä kannalla, että ihmiset voivat olla erilaisia, mutta silti samanarvoisia. Nyt nämä tuntuvat kuitenkin haluavan kieltää erilaisuuden. Luokittelumielessä, mutta kuitenkin. Tämähän tarkoittaa sitä, että he pitävät erityisoppilaiden erilaisuutta niin kielteisenä asiana, ettei siitä saisi selkeäsanaisesti edes puhua. Siitäkin huolimatta, että näihin erilaisuuksiin – etenkin aspergeriyteen – liittyy paljon vahvuuksia. Tällainenhan se vasta onkin asianomaisia loukkaavaa. Käytöshäiriöisistä puhuminenkaan ei leimaa lasta lopullisesti, sillä suuri osa kuntoutuu iän karttuessa, joten miksi näistä ei saisi puhua edes yleisellä tasolla?

Meidän PS:n valtuustoryhmä ei koskaan aloita protestimölinöitä valtuustossa, vaikka olisi kuinka typerä puheenvuoro. Punavihreässä laidassa taas tätä tapahtuu ja erityisesti demareissa, jotka profiloituvat Espoossa heikoiten suomea osaavien valtuutettujen puolueena. Eräs Rkp:n valtuutettu oli jo etsinyt kokouksen palautelinkkiä, jolla voisi antaa palautetta mölisijöiden huonosta käytöksestä.

Tämä valtuuston episodi oli kaikessa älyttömyydessään kuitenkin hyödyllinen, sillä se vahvisti jo virkamieskeskusteluista saamani käsityksen, jonka mukaan käytöshäiriöisiä oppilaita vältetään luokittelemasta ja siten sijoittamasta omille luokilleen terrorisoimasta muita oppilaita. Olin saanut tästä kainostelusta luokittelun suhteen jo suoraa tietoa. Lisäksi opetin edellä kuvaamallani sekavalla erityisluokalla, jonka vakavasti käytöshäiriöisillä oppilailla ei ollut sope-statusta, mitä kovasti ihmettelin. Luokan pitkäaikaisen avustajan mukaan ainakin osa heistä olisi kuulunut jopa sairaalakouluun.

Vaikka sope- (sopeutumisvaikeuksisten) eli käytöshäiriöisten (ent. tarkkikset) luokkia ei aiota Espoossa lopettaa, kuten Vantaalla on mokailtu ja epäilemättä lisätty näin lapsiin kohdistuvaa järkyttävää väkivaltaa, käytöshäiriöisiä oppilaita siis pyritään sijoittelemaan entistä enemmän muille luokille. Virkamiehen mukaan sope-oppilaat ”villitsevät toisiaan”, kun he ovat samoilla luokilla. Sillä ei ilmeisesti ole virkamiesten mielestä väliä, että nämä sope-oppilaat villitsevät myös muissa luokissa ja rauhattomuus siten laajenee, tuhoisine vaikutuksineen oppimistuloksiin. Tähän liittyy opettajien lähteminen alalta loppuuunpalamisen seurauksena. Virkamiesten mukaan sope-luokkien ongelmana on myös opettajien saaminen ja pysyminen niillä. Opettajia saadaan varmasti, jos keskitytään kehittämään sope-luokkia paremmin toimiviksi esimerkiksi lisäämällä niiden toiminnallisuutta opiskelun sijaan. Ehkä tarvitaan myös lainsäädännöllisiä muutoksia.

Kaiken kaikkiaan inkluusio ei ole mustavalkoinen juttu. Kenttähavaintojeni perusteella inkluusiota tulisi osittain vähentää, mutta osittain taas lisätä. Silloin, kun lapsi pärjää tuen kanssa luokassa, eikä häiritse opetusta merkittävästi, hänet olisi sijoitettava aina normaaliluokalle. Olin järkyttynyt, kuinka vielä nykyään erityisluokalta voi löytää oppilaan, jolla on pelkkä lukihäiriö ja muuten hän on tosi fiksu ja jopa varhaiskypsä. Samoin erityisluokalta voi yhä löytää asperger-oppilaan, joka on erityisen älykäs, mutta joka kuulemma ajattelee liian mustavalkoisesti ja kyseenalaistaa oppikirjojen sisältöjä.

Olen ollut jatkuvasti sillä kannalla, että inkluusio on kannatettava ajatus muissa tapauksissa, paitsi silloin, jos oppilaalla on laaja-alaisia oppimisvaikeuksia, joiden kanssa hän ei pärjää tavallisella luokalla tai jos hän häiritsee vakavasti koko luokkaa. Näissä tapauksissa hänet olisi siirrettävä hänelle sopivalle erityisluokalle. Oven tulee tietenkin olla jatkuvasti auki takaisin normiluokalle, jos oppilas kehittyy riittävästi.

Täällä Espoossa saattaa olla myönteistä kehitystä luvassa sikäli, että suunnittelussa on uudistus, jossa aluepäälliköt, jotka ovat kovin etäällä kentästä, eivät jatkossa enää sijoittelisi erityislapsia luokille, vaan koulujen rehtorit. Nämä toimivat kiinteässä vuorovaikutuksessa sekä opettajien että tarvittaessa myös vanhempien kanssa, jolloin homma sujuisi varmaan paremmin. Toisaalta kouluilta uhkaavat lähteä resurssit järjestellä oppilasryhmät hyvin toimiviksi, kun sote-uudistuksen rahanjakomalli pöllii Espoolta rahat.

Kirjoittaja on Perussuomalaisten Espoon valtuustoryhmän puheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokas Uudellamaalla.

, , , , , , , , , , ,
Subscribe
Notify of
guest
57 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jones

käytöshäiriöinen oppilas alkoi huutaa luokassa, että “Homot pitää tappaa!”, eikä sitä meinattu saada millään loppumaan. Oppilaatkin yrittivät puuttua siihen, mutta huutaja esitti perusteluksi, että on muslimi.”
Tässä tapauksessa on hassua se, että lähi-idässä on homous täysin tavallista. Siellä pitää kuitenkin tehdä naisten kanssa lapsia, ellei siihen kykene, heitetään katolta. Sitten kun on tehnyt naisen kanssa lapsia, saa touhuta poikakaverien kanssa aivan vapaasti mitä haluaa. Ellei heillä tälläista lakia olisi, niin he olisivat hävinneet sukupuuttoon jo aikoja sitten. Niin homoja he ovat. Ylensä etelämaalaiset miehet haluavat saada poikalapsen, joka tulee isäänsä. Tässä heidän kulttuurinsa.

Kennedy

Luulen, että homoutta ei juurikaan esiinny ”niissä maissa”. Kenties joitain yksittäisiä homoja on, mutta sitä ei tuoda esille koskaan.

Qroquius Kad

Se on väärä luulo.
Muslimimaissa homoseksuaalisuus ei ole poikkeus vaan sääntö, josta ei saa puhua koska islam.

VMP

”Naiset on lapsentekoa varten ja miehet on hauskanpitoa”

Dan Wesson

”Tässä tapauksessa on hassua se, että lähi-idässä on homous täysin tavallista.” Niinpä. Kansallisuudesta ja uskonnosta riippumatta ihmisistä tietty prosentti on homoseksuaaleja.Muslimimaissa on sama meininki, kuin aikoinaan Euroopassa. Paavit ja kardinaalit nussivat kaikki mahdolliset naiset, lehmät ja vuohet mutta ulospäin oltiin niin siveellistä.

Gay is brown

Ja tämä muslimilapsi tulee äänestämään vihreitä. Ja Pekka Haavisto tulee olemaan onnesta soikea.

Kennedy

Ei hyvältä vaikuta. Muslimien lukumäärä on sen verran suuri jo monin paikoin, että normaalin arjen pyörittäminen on vaikeaa kouluissa. Muslimi hyväksyy vain toisen muslimin. Islam ei ole yhdistettävissä länsimaiseen elämäntapaan vaan ovat vastakohta kaikelle meille tärkeälle. Olemme jo nähneet miten Belgia, Hollanti, Saksa, Ranska ja Ruotsi ovat joutuneet valtaviin ongelmiin. Suomessa on jotkin näihin liittyvät ongelmat suurempia kuin muualla, mm. hallinto-oikeudet ovat aivan lamaantuneet, kun sadannesta negatiivisesta turvapaikkapäätöksestä on valitus menossa. Tavallisen suomalaisen valitus on vuosien jonon päässä. Homojen tappamisesta huutaminen ei ole hyväksyttävää. Pojan käyminen koulussa tulee kieltää porttikiellolla.

Anonyym

Niin mutta mikähän hirviö siitä täysin ilman minkäänlaista koulua kasvaisi?

Qroquius Kad

Sellainen joka sivistysvaltiossa suljetaan pois ihmisten joukosta lukkojen taakse ja pidetään siellä, vaikka mielestäni ne voisi laittaa eläintarhaan näytille.
Eivät ne ihmiskuntaankaan kuulu.

Anonyym

Ratkaisu se olisi tuokin…

VermiNix

Paskaa. Noi älämölö-lapsiapinat eivät rauhottuisi vaikka opettaja olisi muslimi. Sisäsiittoisuuden tuote, muslimikakara jolla geneettinen sisäänrakennettu adhd yhdistettynä olemattomaan impulssikontrolliin on toivoton tapaus. Sille ei VOI opettaa mitään sillä se on niin saatanan TYHMÄ, sille ei VOI opettaa käytöstapoja sillä se on niin saatanan TYHMÄ ja aggressiivinen. Se rauhoittuu EHKÄ VÄHÄN noin 80-vuotiaana. EHKÄ. Tilanteen vakavuuden voi jokainen itse laskea kun TIEDETÄÄN että muslimikakaroista noin 95% ovat tuollaisia. Muslimi länsimaassa on muille kestämätön, ärsyttävä taakka koko elämänsä. Henkisesti, fyysisesti sekä taloudellisesti. Täysin turha olento. Loinen.

Valtsu

Aika samanlaisia kokemuksia itsellä.olen ottanut julkisesti puheeksi, vaikka sellaisen aiheen kuin ’maahanmuuttajien liian suuri määrä alueella’ – se kun oli ihan julkinenkin päämäärä vältettävistä asioista.

Perustelen asiani tilastoilla ja asiantuntijoiden kommenteilla, ja käyttänyt tietysti asiakieltä. Aika moni ihminen on moikkaamisen lopettanut.

Anonyymi

Edesmenneen Muammar Gaddaffin visio alkaa toteutua, Eurooppa valloitetaan laukaustakaan ampumatta, naisen kohdun kautta. Sinisilmäiset ja yltiöhumanismissaan täysin vastuuntunnottomat päättäjät mahdollistavat sen.

Kennedy

Gaddafi oli hyvä tyyppi ja varoitteli myös länsimaita syöksemästä häntä vallasta. Kertoi, että hän nimenomaan pidättelee siirtolaisvirrat Libyassa. Hillary Clinton oli ulkoministerinä valtavan sodanhaluinen ja hyvä presidentti tapettiin. Gaddafi oli hyvä mies ja iso hatunnosto kaikelle hyvälle mitä hän teki. Hänen aikakaudellaan libyalaiset saivat ilmaisen bensan ja maa toimi hienosti

Khmm

No mutta kun se Kattahvi rupesi sotaa lietsomaan ja terroritekoja teettämään niin pakkohan se oli vallasta syöstä.
Enempää sitten ei haluttukaan Libyan asioihin sekaantua. Oliskohan pitänyt??

Khmm

…ja eikös se ollut niin että Gaddafin omalle heimolle Libya oli lähes paratiisi, muille taas joku hemmetin esikartano?

Qroquius Kad

Niinhän se on, että Gaddafin, Saddamin ja muiden arabidiktaattoreiden tilalle olisi pitänyt nostaa länsimielinen mutta yhtä kovakourainen diktaattori.
Mutta eeei.
Ei ei ei;
koska kaikki ihmiset ovat aivan samanlaisia, aivan samanlaisia, aivan samanlaisia oli Libyaan, Irakiin ja muualle pystytettävä demokratia.

Täysi mahdottomuus, mutta kun sitä ei saanut eikä saa sanoa, koska se on rasismia.

Särmääjä

Länsimielinen diktaattori? Ai että olkoon sekasortoa ja paskaa maa täynnä kunhan USA:lla on hyvä mieli? Siksikö noiden valtioiden asioihin pitää ulkovallan koalitioineen mennä sekaantumaan?

Qroquius Kad

Ei, vaan samanlainen rautakourainen kuri ja järjestys maassa kuin aiemminkin, mutta ilman Lännelle uhoilua.
Jos Saddam olisi ymmärtänyt olla hyökkäämättä Kuwaitiin, hän olisi ollut USAn voimakkain liittolainen Lähi-idässä, kuten Irak olisi tänäkin päivänä poikansa Qusayn johtamana.

mari

Gaddafi oli narkomaani ja sadisti jonka kokaiinin käyttö lähti loppua kohden aivan käsistä. Seksuaalisesti kieroutunut sadisti kun oli niin tykkäsi hakata eritoten nuoria tyttöjä joita hän kidnappasi kouluista ja jopa ihmisten kotoa. Se on toki totta ettei tällaiset kansat oikein pärjää kuin rautasaappaan alla. Mutta Gaddafi ei todellakaan ollut mikään hieno mies, ellei sitten diggaile lasten raiskauksista ja kokaiinista.

Nih

Älkää nyt valittako, olisitte voinut vielä vaikuttaa vuosikymmeniä sitten tähän kehitykseen, mutta haukuitte ne tahot populisteiksi ja maahanmuuton vastustajiksi jotka tästä varoittelivat moneen otteeseen

Foliokeisari

Ja se suosittu ”salaliittoteoria”… sitä viljelevät aina naama virneessä kuljeskelevat kaikesta totaalisen pihalla olevat demarivasurit. Sit ku omalle kohdalle osuu puukottajasomppu niin tulee melkoisena yllätyksenä.

John Vei ne

CopyPaste- uutinen. Eikö löydy ammuskelua tai raiskausuutisia valitun kansan Ryötsista ?

MattiS

Enpä olisi törmännyt tähän kirjoitukseen ellei sitä täällä olisi ollut, joten hyvä juttu. 👌🏻

h44

Jos 30% lapsista on maahanmuuttajataustaisia, on väistämätöntä että heidän joukossaan on käytöshäiriöisiä. Heillä vaan on ehkä hiukan eri tavalla ilmeneviä häiröitä. Lisäksi ongelmia tuo kulttuurillinen ristiriita kodin ja joulun välillä. Ei siis mitenkään helppo yhtälö

Qroquius Kad

Mutiaiskakaroilla on lähes laidasta lukien kaikilla vaikeita käytöshäiriöitä – länsimaisella mittapuulla!
Niiden omissa paskastanioissa se on normaalia muslimikäytöstä ja neekeröintiä, ja siksi niiden asuttamat maat ova paskastanioita;
syynä on loputon sukurutsa ja islam.

mari

Ja ’low IQ’.

Qroquius Kad

Se on juuri sen sukurutsan seurausta.

Suomi Finland

”Tämä on virkamiehistä varmasti erityisen kätevää siksi, että oppimisvaikeuksista kärsivät lapset eivät osaa varmastikaan yleensä kertoa kotona yhtä vakuuttavasti kuin normioppilaat, millaista sairasta menoa he joutuvat seuraamaan luokallaan tuntikausia päivästä toiseen. Jatkuvaa opetuksen päälle huutamista, kiroilua ja usein väkivallan uhkaa.”

Ovatko virkamiehet läpeensä pahoja? Inhimillisempi ratkaisu olisi pistää käytöshäiriöiset soutuveneeseen ja kokka kohti muita maita. Näin oppimisvaikeuksista kärsivien lasten tarvitsisi elää lapsuuttaan helvetissä.

Seurauksena käytöshäiriöt voisivat myös vähentyä jopa radikaalisti.

Qroquius Kad

Espoolaisissa virkamiehissä valitettavasti todellakin on pirullisen pahoja, vaikeasti luonnevikaisia tapauksia jotka nauttivat tätä tehdessään.

VMP

Tähän on syynä pakkoruotsi ja suomenruotsalaisten kohtuuttoman suuri osuus virkamieskunnissa

XxX

Jossainpäin ongelmatapauksia laitetaan steinerkouluun.

Jokeri

Muslimimatujen päästäminen Eurooppaan ei aiheuta mitään muuta kuin sekasortoa, Näin se länsimainen elämänmuoto tullaan tuhoamaan.

mari

Tässä on koko ongelman ydin pähkinänkuoressa.

Ipso facto...

Mietin vain sitä, että suvaitsevaisuus on aina vahvasti suhteellinen käsite. Se ei ole sama asia kuin rajattomuus. Se, mitä suvaitaan peilautuu vahvasti kulttuurin arvoja ja normeja vastaan. Omasta kulttuurista käsin pohditaan, mitä voidaan sietää ja minkä voidaan antaa olla, jos se ei muuta tai horjuta kulttuurin perusydintä. Esim. homoja Suomessa on pääasiassa suvaittu, jos nämä käyttäytyvät tyypilliseen suomalaiseen tapaan, eivätkä pidä meteliä itsestään.

Suvaitsevaisuus siis edellyttää rajoja, joiden puitteissa suvaitaan. Rajojen poistaminen kulttuurien väliltä ei johda suvaitsevaisuuteen, vaan kaaokseen, kun eri kulttuurien edustajat pyrkivät toimimaan omista arvoistaan käsin. Uhreiksi joutuvat ne, joiden asema kulttuurisen kehän ulkolaidalla on horjuvin ja joihin suhtautuminen

Ipso facto...

nimenomaan on edellyttänyt suvaitsevaisuutta ja kulttuurin sisäistä dialogia: seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, naiset, lapset, vanhukset, vammaiset, eläimet ja luonto ylipäänsä. Juuri inkluusioluokka kaaoksineen ja kuolemaa homoille huutavine maahanmuuttajalapsineen on oiva esimerkki pienoiskoossa siitä, mikä yhteiskuntaamme odottaa.

Rölli

Suvaitseminen jo terminä kertoo että on olemassa jotain ikävää ja negatiivista mitä tarvitsee suvaita eli sietää. Tähän vihervasemmistolaiseen uskontoon kuuluu, kuten muihinkin uskontoihin, kärsiminen uskonsa vuoksi ja todellisen uskon todistamiseksi muille uskovaisille. Siksi he kärsivät ja suvaitsevat sellaista mitä ilman heidän uskontonsa vaadetta kukaan ei sietäisi, todisteena että ovat hyviä ihmisiä ja hyviä uskovaisia.

umelo

Henna Kajava raportoi hyvin. Espoossa moni käytöshäiriöinen oppilas tulee vähäjärkisten kulttuurista. Ei ne muutu minkäänlaisella opettajien määrällisella yliresurssoinnilla.

Lallukka

Espoo=suomen monikulttuurisin shithole.

umelo

Epäilen tietäväni, miksi esim. Espoon synnytysosastot ovat niin täynnä, että kaikkia synnyttäjiä ei oteta sisään.

Ulfbehrt

ISLAM TULEE KIELTÄÄ yleisvaarallisena kulttina ja vaarallisena misantrooppisena poliittisena liikkeenä.

Kiellettiinhän tämän PVL:nkin toiminta ns. Yleisistä Syistä, vaikka siitä ei ollut kuin esteettistä haittaa eikä sitäkään kohtuuttomasti.

Koraanin käskyt ja opetukset rikkovat Isänmaamme lakeja, ihmistapoja ja moraalia yleensä. Islam on kautta linjan ristiriidassa Isänmaamme lainsäädännön, yleisen moraalin, ihmistapojen, pöytätapojen ja vessatapojen kanssa. Se perustuu opille epätasa-arvosta ja hylkää ihmisoikeusjulistuksen kannustaessaan murhiin, ryöstöretkiin, orjien pitämiseen ja raiskauksiin ja muunuskoisten alistamiseen pakkoverolle ( jizya ).

Kehoitan Teitä kaikkia lukemaan koraanin; se ei ole niin pahaa kuin sanotaan, vaan paljon pahempaa.

Khmm

Juu. Siinähän se vaan kun se on suuri ja varsin varakas joukko maailmassa. Mitenkäs kiellät ettei välit sinnepäin kerrassaan huonone? Sano, kuka tahansa valtakunnanpoliitikko…

Khmm

…mutta voishan tuota kieltämistä joku sen asiakseen kokeva julkisesti ehdottaa. Kissa pöydälle, sano.

Qroquius Kad

Eihän sitä maailmasta voi kieltää, koska ei ole mitään maailmantuomioistuinta jolla olisi siihen valtuudet eikä maailmanpoliisia pistämään se toimeen.
Suomesta sen kyllä voi kieltää:

Slovakiassa on uskonnonvapaus, mutta islamilaista yhteisöä se ei koske.
Sitä ei lasketa uskonnolliseksi yhteisöksi, koska sen tavoitteet ovat avoimen poliittisia ja pahantahtoisia sellaisia.
Jos näin voi tehdä EU-maa Slovakia, joka on mukana kaikissa oikeasti olemassaolevissa sopimuksissa kuin Suomikin, sen voivat tehdä muutkin.

Tahdosta on vain kyse.
Visegrád-maissa sitä rittää, nimittäin tahtoa toimia islamia vastaan.
Meillä ei.

Ulfbehrt

Slovakiassa on uskonnonvapaus, mutta islamilaista yhteisöä se ei koske.
Sitä ei lasketa uskonnolliseksi yhteisöksi, koska sen tavoitteet ovat avoimen poliittisia ja pahantahtoisia sellaisia.”

Juuri tuota tarkoitin. Suomen lain mukaan rikokseen yllyttäminen on rikollista!

Ennenwanhaan tämä ilmaistiin Suomen laissa:”Joka mielipuolta yllyttää, rangaistakoon kuin teon tehneenä.”

Nykyään sanamuoto on eri. mutta asia sama.

Anonyym

Eihän sitä nyt kotonaan kieltää voi jolleivät itse siitä luovu.
Muissa maissa voisi joku ehdottaa. Mitähän.siitä seuraisi.

Qroquius Kad

Johan tuohon on vastattu tuossa ylempänä.

Anonyym

Slovakia ainokaisena päättäväisesti toiminut. Onhan se jonkinlainen esimerkki kun EU:ssakin on.

Qroquius Kad

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori.
Että tarvittasko ny jotain parempaakin esimerkkiä kun vaikka tällanen EU-valtio?

joo

Myös prostituutio ja seksi lasten kanssa löytyy teoksesta. Myöskää mikään koraanin käännös ei ole tarkka vaan tekstiä on kuorutettu sokerilla.

Ulfbehrt

Yrittäkää löytää jokin koraanin vanhempi käännös, sillä uudemmissa on kummallisia puutteita, epätarkkuuksia ja jopa käännösvirheitä. Kirja kannattaa ehdottomasti lukea, niin huomaa, miten ”rauhan uskonto” islam oikeasti onkaan!

Myös ajatollah Khomeinin ”vihreä kirja” ( kääntänyt Armas J. Pulla, Kariston painama ) on hyvä lukaista. Se keskittyy pitkälti zoofiliaan ja pederastiaan, mutta auttaa ymmärtämään, miten MUUT KULTTUURIT maailman näkevät. Saattaa löytyä Netistäkin?

Nih

Suomi on pian aikalailla suuntaaaa alaspäin siinä pisan tutkimuksessa.

Traumat Minimiin

Minä mielelläni maksaisin isot rahat jotta lapseni saavat käydä semmoista koulua joihin tuollaisia ”oppilaita” ei yksinkertaisesti oteta. Ja jos joku oppilas joka sinne hyväksytty muuttuu häiriköksi niin hänet poistetaan eikä takaisin ole tulemista. Laadun valvontaa. Oppimisrauha, koulurauha, kasvamisrauha jne ovat elintärkeitä ihmiselle. Tiedätte itsekin että se mitä kouluissa tapahtui muokkasi teitä ja te mietitte sitä vieläkin tänä päivänä, vuosikymmenten jälkeen. Ihmiset eivät muutu. Mulkku kusipää koulussa vuonna 1985 on mulkku kusipää tänään.

Qroquius Kad

Paljon saavutettaisin, kun palattaisiin peruskoulu-uudistusta edeltäneeseen kansakoulu/kansalaiskoulu-oppikoulu -järjestelmään tarkkailuluokkineen ja kasvatuslaitoksineen.

XxX

Muuta pienemmälle paikkakunnalle niin saat minimoida haitat. Ja se maksaa, mutta kun kyseessä ovat omat lapsesi niin lienee selvää että se kannattaa!

Qroquius Kad

Valitettavasti se ei ole niin yksinkertaista.

Itse asiassa pahinta mitä voi lapsilleen ja itselleenkin tehdä on muuttaa kaupungista tuppukylään, jonka väki ei katso muuttajien täyttävän Hyvän Ihmisen koodia.
Silloin luetaan Janten Lakia:

  1. Älä luule, että sinä olet jotain.
  2. Älä luule, että olet yhtä hyvä kuin me.
  3. Älä luule, että olet viisaampi kuin me.
  4. Älä kuvittele, että olet parempi kuin me.
  5. Älä luule, että tiedät enemmän kuin me.
  6. Älä luule, että olet enemmän kuin me.
  7. Älä luule, että sinä kelpaat johonkin.
  8. Älä naura meille.
  9. Älä luule, että kukaan välittää sinusta.
  10. Älä luule, että voisit opettaa meille jotakin.

Sekä ylimääräinen sääntö:
Älä luule, että on jotain mitä emme jo tietäisi sinusta.

Minä elin tuon alaisuudessa lapsuuteni ja teini-ikäni.

Anonyym

Onhan tuossa perää. Itse kasvoin kylässä ja oli aika mukavaakin kun olen sikäläistä sukua, mutta olihan siellä vanhan yhteisön sosiaaliset ongelmansa. Pieni yhteisö on sitä paitsi heikko vastustamaan tarmokkaita oman etunsa ajajia, jos semmoisia sinne osuu.