Marokkolaisten suurmellakat Keski-Euroopassa jatkuvat jo monta päivää peräkkäin

Keski-Euroopassa vaikuttaa olevan jonkinlainen marokkolaisten mellakkaviikot menollaan. Jo monta päivää peräkkäin useissa kaupungeissa on ollut suuria mellakoita, joissa rikotaan paikkoja ja poliisi yrittää hillitä väkijoukkoja kyynelkaasulla.

Lauantai-iltana tuhannet marokkolaiset jalkapallofanit aloittivat Pariisissa mellakoinnin sen jälkeen kun Marokko voitti jalkapallo-ottelun Portugalia vastaan 1-0. Marokkolaiset rikkoivat paikkoja, ampuivat raketteja päin ihmisiä ja pahoinpitelivät ohikulkijoita. Filmiltä näkyy, että meno on melko infernaalinen.

 

Myös Lillen kaupungissa, jossa mellakat ovat niin ikään jatkuneet monta päivää peräkkäin, marokkolaiset aloittivat mellakoinnin. Poliisi jouti käyttämään kyynelkaasua yrittäessään hillitä väkijoukon tuhovoimaa.

Vastaavia mellakoita on nyt jatkunut jo monta päivää peräkkäin. Mellakoita yhdistää vain ja ainoastaan se, että niiden pääagitaattoreina on marokkolaisia, joihin osallistuu sitten mukaan muita afrikaanoja.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Muslimi on syöpää

Muka jalkapallofaneja… Perusmuslimeita joilla tekosyy pistää paikkoja paskaksi ja pölliä tavaraa, taas. Koska rasismi.

Ei muuta kuin kuriin

ihmettelin että mitä ihmeen tavaraa jää jälkeen mitä ne keräilee mutta kunnon muslimihan on aina vlmis kuolemaan ilman kenkiä. Ja siksi nauhat on vissiin auki. Kenkiähän sielä maassa on ja vissiin sandaalejakin.

No, ei muuta kuin legioona paikalle na koukkaus sivustasta niin johan muslimiväestö harvenee ihan silmissä. Ei muuta kuin käyttöön tämä Venäläinen varotuslaukaus, eli ammutaan kiihkeimmät siihen paikkaan niin kyllä muutkin rauhottuu.

Jones

Mistä sen tietää, että vain marokkolaiset ovat asialla. Ehkä heitä auttavat muutkin lähi-itäläiset kuten turkkilaiset.

No 1.

Kyllä. Mutta menee tunteisiin myös muilla matuilla. Olen todistanut tänään. Olivat aivan junnuja.

Alpertti

Ehkäpä lämpimissä maissa miehillä vain on rohkeampi tapa lähestyä jalkapalloja, ja suomalaisten tulee omaksua, että heillä on erilainen tapa? Toivottavasti eivät nyt mene puurot ja vellit sekaisin…

No 1.

Ja varsinainen itse ottelu(!) on vasta tuloillaan. Hyvää lämmittelyä. Kotoutuminen rules! 😀

ps. terveisiä ryssän kätyreille, korhosille, huuhtasille, putkosille. Pienessä piirissä on hyvä rinkihyväillä, kuin rysyn armeijan perinteet velvoittavat.

timo

Miettikää mitä multikultissa tapahtuu poikkeustilanteissa. Esim. jos ukrainassa olisi yhtä paljon muslimeja. Normaalissa oloissa poliisi saa nuo häthätää pidettyä aisoissa. Poikkeustilanteessa kansalaiset olisi täysin noiden joukkioiden armoilla.

Last edited 1 vuosi sitten by timo
Minä

Multikultti on monella tapaa haitta ja turvallisuusriski, oli sitten rauha tai sota.

Nih

Tähän sopii hyvin laulu, sitä saa mitä tilaa, ei muuta.

Anonyymi

Kovin on hillittyjä vieoita, mitä esim. Iltapäivälehdet julkaisevat. Tuohan on täyttä sotaa ja vieläpä voitosta! Mitä tapahtuu sitten kun Marokko häviää? Ja miksi poliisi ei käytä kyynelkaasua?

JFK

Se nähdään Keskiviikkona. Popcornit on jo ostettu. Suuri viihdeilta tiedossa. Ranskalaiskaupungit siirtyvät sotatilaan.

JFK

Korjaus: Torstaina. Keskiviikkona on tiedossa jalkapalloa, Torstaina sitten vilunkipeliä ja sen päälle palavia kaupunginosia.

Hulluuden huippu

Samaan aikaan Iltalehti kirjoittaa, että kyseessä on vain jalkapallo fanien juhlinta. Eli ei mitään nähtävää eikä mitään haitallista tapahdu paskamedian mielestä!
Kannattaa oikeasti miettiä minkälaista paskaa valtamedia suoltaa ja se tekee sitä aivan kaikkien uutisten kanssa! Aivan jokainen uutinen väännetään woke, ilmasto, feminismi, korona, viherpuna jne mielisairauksia tukevaksi tuubaksi vailla totuutta taikka omaatuntoa. Totuudesta on tullut rikollista tässä ympäristössä ja tilanne tuntuisi vain pahenevan entisestään..

SDP

Joo muslimien tuhomellakat ovat hienoa, parempaa kulttuuria mutta 10 kännistä suomalaista yhden patsaan kimpussa on kuolemalla rangaistava häpeällinen rikos ihmiskuntaa vastaan.

Antero

Innolla jo odottaa ensikesän musiikkifestivaaleja, ja varsinkin kauden avaavaa Kuhmoisten tuubaviikkoa, jossa on luvassa tuubamusiikkia ja valtamedian uutisointia.

Banaaneja

Jos marokko häviää ranskalle, paikat paskaksi. Jos marokko voittaa ranskan, paikat paskaksi. Näin se muslimiapina toimii. Toisaalta marokko vastaan ranskahan on paikallisderby…

Piikivi

Kaikki paha olo on eurooppalaisten syytä. Niin se näiden logiikka menee.

Särmääjä

Maahantunketujat näyttää taas ketkä hallitsee noiden maiden katuja.

Antti Tifa

Marokko ja Ranska kohtaavat toisensa välierässä keskiviikkona.
Nyt pistää mietteliääksi.
Jos Ranska voittaa ? > mellakat
Jos Morocco voittaa ?> mellakat

64052574_905.jpg
Pylly kohti taivasta pum pum

Kun marokkolaiset voittivat jalkapallo-ottelun, riensi katsomosta pelaajien huivipäämammoja kentälle JA sitten pelaajat heittäytyivät kentälle pyllistämään Allahu Akbaria.

Selvästi käy ilmi ettei Marokko ole eurooppalainen tai eurooppamielinen maa vaan afrikkalainen muslimimaa.

rocky

Hoituisi helposti MG42:lla ja muutamalla vaihtopiipulla.

VAR-tuomari

Ajatus ei liity jalkapalloon eikä PT-median etiikkaan.

Mr X

Paskavarpaat kuuluvat african aavikolle,eivät ihmisten ilmoille . Samoin kuin somalian sontaläjät,heille on ihan oma paikka africa . Puikulapäät kuuluvat aavikolle,Tensta ja Lähi-Itäkeskus liian kehittyneitä paikkoja luku-kirj taidottomille vuohipaimenille . Allahu FUCKbar ja bacon päälle .

timo

Hölmölän mediat: Kun mellakoinnista tulee “juhlintaa”.

Mr X

Jos poppa-kuppamiehellä tiikerihattu päässä=on puhaltanut punaristi apukassan . Ja suvaitsevat AASIt edelleen keräävät pennejä african apinoille,vaikka puhallus ja kuormasta syönti 99% .

Moonman

Suomessa analyysi olisi, että mellakoijat ovat “syrjäytyneitä”. Tarvitaan siis lisää marokkolaisia ja veronmaksajien rahaa kotouttamiseen. Turun keskustassa eilen marokkolaiset kaahailivat liikennesäännöistä välittämättä, lippuja heilutettiin autosta ja älämölöä pidettiin.

Julle

Miksei tonne vaan vedetä rynkyllä sarjaa, yhteiskunta ja ilmasto kiittäisi.

Trampas

Se olisi eläinrääkkäystä.

Lallukka

Marokkolaiset on hotshotseja. Toisaalta huligonointihan kuuluu osana jalkapalloa, joten kukatykkää mistäkin.

Juike

Onkohan itte marokossa sama meininki.? Ei varmaankaan.

Qroquius Kad

Saattaapi se Marokon poliisi käyttää sellaisia otteita, joita marakatit ymmärtävät mutta joista nousee niin kauhia itku, jos niitä käytettäisiin länsimaissa Pulleroiden pikku Palleroihin.

Allu

Ensin keharit riehuu mölisee ja vetävät vielä kaupanpäälle handuun niin kun heillä aina on tapana tehdä !!

Jones

Noitahan pitäisi alkaa ampumaan kovilla. Mitä sitä salaamaan että sisällisota on todellisuutta. Voisivat sitten mennä pakolaisiksi johonkin etelämaahan.