Poliisi jatkaa Mika Moringin tekemisten tutkimista

Helsingin poliisi tiedotti epäillystä henkirikoksesta perjantaina 9. joulukuuta. Tapauksen esitutkinta jatkuu edelleen.

Poliisi pyytää yhä silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä kadonneen Katja Miinalaisen ja epäillyn Mika Moringin liikkeistä. Lisäksi poliisi kaipaa yhteydenottoja Moringin mahdollisilta muilta uhreilta. Epäilty on siis saattanut kohdistaa seksuaali- ja väkivaltarikoksia useisiin henkilöihin.

Kaikki vihjeet toivotaan osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi tai numeroon 0295 476 147 kello 8–16 maanantaista sunnuntaihin.

– Tapaus on herättänyt ymmärrettävästi runsaasti kiinnostusta mediassa ja kansalaisissa. Esitutkinnan tilanne on tällä hetkellä sellainen, että emme pysty kertomaan tutkinnan etenemisestä reaaliajassa julkisuuteen. Tiedottaminen voisi vaarantaa tapauksen laadukkaan tutkimisen ja esitutkinnan etenemisen. Tämäntyyppisten juttujen tutkiminen kestää vähintään kuukausia, sanoo tutkinnanjohtaja, komisario Mari Päivärinta.

Poliisi on saanut 9.12. julkaistun tiedotteen jälkeen muutamia yhteydenottoja, joita poliisi selvittää. Vihjeiden tarkkaa määrää tai sisältöä ei ole mahdollista kommentoida julkisuuteen ainakaan tässä vaiheessa.

Tapauksesta tiedotetaan seuraavan kerran, kun tiedottamisesta ei ole haittaa rikosepäilyn selvittämiseen. Tavoitteena on julkaista väliaikatiedote esitutkinnasta viikolla 51, jos se on tutkinnan näkökulmasta mahdollista.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lanttu L. Aatikko

Tämä voisi olla Sarjahukuttajan veli, yhtä positiivinen.

Rölli

Mielenkiintoista taas että kun kyse on valkonaamasta, ollaan mediassa liikkeellä nimen ja kuvan kanssa, mutta jos kyse on etnisesti värisevästä, niin ainoa mitä kerrotaan on ”helsinkiläismies” tai ”suomalaismies” tms. Rikosepäilyllä ei ole tähän mitään merkitystä, murhasta ja taposta, moninkertaisestakin, epäiltyjen osalta homma on sama.

Lallukka

Ainakin kuvan perusteella tulee mieleen joku ted punty ja kumppanit. Mustat silmätkin, vaiko huono kuva? Aika näyttäköön onko hän nykypäivän leatherface.

Qroquius Kad

Tuo on pidätyskuva aikaisemmista rötöksistä, harvemmin niissä kovin iloinen ilme on.
Naapurisnaiset kehuivat miestä luonnossa komeammaksi.

Tavja

Valtamedia käy täysilöä ton kimppuun koska haluaa todistaa että ķyllä suomalaisetkin

Nih

Varsinainen sankari, käy naisten kimppuun. Mahtaa olla linnassa lokoisat oltavat, toisn nuo paskakasat eristetään heti muista.Tuon paskaläjän kanssa kun saisi puolen tunnin ”juttutuokion”

Oikea paskaläjä

Sittenhän siellä linnassa kaikki taitavat olla eristyksissä? naisia pahoinpidellään ja tapetaan,raiskataan suomessa aikas paljon,,kukaan sankarihan ei toki tähän syyllisty,eihän. Mene toki kysymään ja rankaisemaan naisten hakkaajia,,voipi olla että joudut ihan ite eristykseen,,kun sun juttutuokios kääntyykin ihan päinvastoin.Tämä on niin monta kertaa nähty, kehoitan keskittymään siellä linnassa ihan omiin asioihin.

Kalikka kalhti

Taidat olla itse naistenhakkaaja.

Qroquius Kad

Oletkos varma, ettet ole itse?

Qroquius Kad

Mitäs sitten kun se alkaisikin leipoa sinua turpaan ja lopuksi ottaisi pillistä kiinni?

Daavidin poika

Suomessa pyörii sellainen ohjelma kadonneet. On olemassa muutama kadonnut henkilö joista poliisilla ei ole tietoa, olisiko hänellä sormet pelissä.?

Punelius Vihervä

Rahanrepijä-somppu avautuu medialle:

STT: Poliisi pahoinpiteli suomalaismiehiä Turkissa (iltalehti.fi)

Suomessahan poliisi pyrkii nykyään olemaan läsnä eikä lyö edes syystä.

Sellainen ”läsnääminen” ei vaan valitettavasti riitä traumakulttuureista tulevien kohdalla.

Jokeri

Ilme näyttää samalta miltä vihervasemmistolaisesta tuntuu😀