Kommentointi onnistuu jatkossa vain rekisteröityneiltä

Jatkossa Pt-media tulee käyttämään Disqus-nimistä kommentointi-ohjelmaa. Kommentointi vaatii lyhyen rekisteröitymisen. Mutta koska useat mediat käyttävät samaa kommentointiohjelmaa, niin monella saattaa olla tunnukset jo valmiina.

Tunnusten luominen on helppoa. Ne voi tehdä Facebook-, Twitter- tai Google-tilin avulla, tai sitten ne voi tehdä sähköpostiosoitteensa perusteella. Kun seuraa ohjeita, niin onnistuu tyhmemmältäkin. Tunnusten luominen on helppoa kuin heinän teko, kerran kun uhraa minuutin aikaa, niin voi jatkossa kommentoida taas kuten ennenkin.

Rekisteröitymisestä ei jää Pt-median tietoon mitään tietoja ja osoitteita. Kommentointi on jatkossakin yhtä anonyymi jos niin haluaa. Henkilö voi käyttää vaikka Facebook-profiiliaan kommentoinnissa, mutta yhtä hyvin sinne voi rekisteröidä käyttämänsä nimimerkin.

Ei muuta kuin rekisteröitymään ja kommentoimaan. Jos on jotakin ongelmia asian kanssa, joku s-posti tms. ei mene läpi, niin meiliä: ptmedia@pt-media.org.

Jos Disqus ei lähde kunnolla pelittämään, niin palautan aikaisemman kommentiohjelman. Tällä hetkellä kaikki aikaisemmat kommentit eivät vielä näy, mutta palautan ne näkyviin kunhan ehdin.