Marokkolaiset aloittivat taas valtavat mellakat Keski-Euroopassa

Kuten arveltiin, niin illan jalkapallopelin jälkeen syttyi valtavia mellakoita ympäri Keski-Eurooppaa. Marokkolaiset maahantunkeutujat ovat laittaneet useissa kaupungeissa pystyyn täyden kaaoksen.

Marokko-Ranska pelin lopputuloksella ei ollut luultavasti mitään väliä. Marokkolaiset olivat odottaneet iltaa ja mellakoita ja ne syttyivät sillä kellonlyömällä kun peli puhallettiin poikki.

Alla filmin pätkää Ranskasta Montpellierin kaupungista, jossa ammutaan raketteja kuin Ukrainan etulinjassa.

Marokkolaisten siivellä mellakoi ja ryöstelee muitakin afrikaanoja. Ranskalainen mies piti parvekkeella Ranskan lippua, mutta marokkolaiset kivittivät huoneiston ikkunat rikki ja ampuivat sinne raketteja. Paikkoja rikotaan aivan summittaisesti kaavalla: mikä eteen tulee, se rikotaan.

Ranskassa ja muuallakin iltaan on varauduttu valtavilla poliisi- ja mellakkajoukoilla. Ranskassa koko Pariisin keskustaan oli tuotu useita tuhansia poliiseja. Pääkatu oli kilometrien matkalta täynnä poliiseja.

Useita henkilöitä loukkaantui myös jonkinlaisessa autoyliajossa. Filmiltä näkyy miten auto tekee u-käännöksen ja kaasuttaa paikalta. Alle jää muutama henkilö ja ainakin kaksi jää makaamaan maahan. Autotapahtumasta ei ole enempää tietoa.

Myös jonkinlaisia palavia barrikaadeja on sytytetty kaduille. Tässä luultavasti ryöstellään jo liikkeitä. Yön mittaan mellakat varmasti roihahtavat täyteen loistoon ja huome aamulla Keski-Eurooppa herää kuin sotatantereella.

Myös  Brysselissä on samaa toimintaa. Kadut palavat, kauppoja ryöstellään ja paikallisia ihmisiä pahoinpidellään. Yön mittaan mellakat varmasti roihahtavat täyteen loistoon ja huome aamulla Keski-Eurooppa herää kuin sotatantereella.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
binance sign up

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/en/register-person?ref=P9L9FQKY