Poliisi pyytää havaintoja oululaisen kaupan ryöstäneestä

Oulun Herukan kaupunginosassa ryöstettiin kauppaliikkeen kassa keskiviikkona 23. marraskuuta 2022. Poliisi pyytää vihjeitä ryöstäjästä.

Nuori mies ryösti Oulun Herukassa sijaitsevan kauppaliikkeen kassan keskiviikkona 23. marraskuuta 2022 kello 21.55. Hän vaati myyjältä kassan rahat ja uhkasi väkivallalla. Mies sai mukaansa käteistä rahaa useita satoja euroja. Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä.

Teosta epäilty mies on normaalivartaloinen, noin 170–180 senttimetriä pitkä ja noin 20–25-vuotias. Tekohetkellä hänellä oli aknea kasvoissaan ja yllään punainen takki, mustat housut, vaaleanharmaa pipo, mustat käsineet sekä mustat tasapohjaiset jalkineet, joissa on valkoiset pohjat.

Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä miehen henkilöllisyydestä sekä havaintoja miehen liikkeistä ennen tekoa ja sen jälkeen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments