Poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Helsingissä

Poliisille tehtiin perjantaina 16.12. ilmoitus kadonneesta henkilöstä. Ilmoituksen mukaan Ullanlinnassa asuva vuonna 1975 syntynyt nainen ei ollut palannut kotiinsa työpäivän jälkeen. Kadonneen läheiset ja poliisi yrittivät etsiä naista perjantai-illan aikana.

Varhain lauantaiaamuna kadonneeksi ilmoitettu nainen löytyi surmattuna. Nainen löydettiin, kun hänen ruumistaan oltiin siirtämässä autoon. Ruumiin löytymisen yhteydessä poliisi otti kiinni vuonna 1974 syntyneen aviopuolison.

– Epäilty henkirikos on tämänhetkisten tietojen perusteella tapahtunut uhrin ja tämän aviomiehen asunnossa. Tapahtumien selvittäminen on vasta alkuvaiheessaan, ja tarkemmat tiedot tapahtumista tulevat selviämään esitutkinnan myötä. Poliisilla ei ole tällä hetkellä tietoa esimerkiksi motiivista, tai muista rikosepäilyyn liittyvistä yksityiskohdista. Rikoksen tekotavasta tai muista yksityiskohdista ei esitutkinnan alkuvaiheessa voida julkisuuteen kertoa ilman, että se vaarantaisi esitutkintaa, kertoo rikostarkastaja Jari Koski.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa tekemällä taktista ja teknistä tutkintaa. Epäillystä henkirikoksesta tiedotetaan tarpeen mukaan lisää tutkinnan edetessä.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
nimabi

Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi