Aggregaatti Ukrainaan lahjoituksena

Pt-median ja Operaatiokeskus Liven, sekä muutama siviilihenkilön aloitteesta Ukrainaan lähtee joulun aikaan aggregaatti. Tällä aggregaatilla tullaan lataamaan rintamalla mm. droneja, puhelimia sekä paikannuselektroniikkaa.

Ukraina tarvitsee rintamallekin sähköä. Paikannuselektroniikka, dronet ja puhelimet tarvitsevat sähköä toimiakseen ja aggregaateista on huutava pula. Sähköähän rintamalla ei saada muuten kuin satunnaisten sähköverkkojen kautta ja aggregaateilla.

Erään pohjanmaalaisen siviilihenkilön aloitteesta matkaan saadaan joulun aikaan Ukrainaan ainakin yksi aggregaatti.

– Tämä on meidän pieni tuen ja solidaarisuuden osoitus Ukrainaa kohtaan Venäjän yrittäessä miehittää Ukrainaa. Ukraina on joutunut kauhistuttavan sotatoimen kohteeksi ja pakkohan meidän on edes jotenkin yrittää auttaa. Tämä tehdään jo ihan omia isänisiä ajatellen, jotka olivat vastaavassa tilanteessa jättimäistä ryssää vastaan, mies kertoo.

Ukrainaan lähtee siis meidän toimesta ainakin yksi aggregaatti, sekä mahdollisesti toinen lisää. Samalla reissulla Suomesta lähtee ainakin yksi auto yhden joukko-osaston matkaan sekä muutta pienempää tavaraa, jota sotilaat tarvitsevat rintamalla.

Jos haluat tukea toimintaa, niin voimme mahdollisesti saada useammankin aggregaatin mukaan. Tämä yksi on jo maksettu, mutta lisää ei olisi pahitteeksi. Mukaan lähtee yksinkertainen Bilteman aggregaatti, sillä se riittää hyvin rintamalle. Lisäksi se on kooltaan pieni, joten sitä voidaan liikutella jouhevasti.

Kaikki Pt-median kautta tulevat lahjoitukset menevät suoraan Ukrainan toimintaan; aggregaattiin tai useampaan, sekä ylijäävällä rahalla ostetaan muuta rintamalla tarvittavaa tavaraa.

Voit käyttää PayPalia klikkaamalla suoraan PAYPAL. Laita viestiksi Ukrainan tuki.

Tai pankkisiirtoa:

IBAN: LT 17 3250 0770 1394 6133
BIC/ Swift: REVOLT21
Saajaksi Pt ja viestikenttään Ukrainan tuki.

 

Julkaisen tämän artikkelin viestiketjussa kaikki saadut lahjoitussummat. Kiitos kaikille tuesta, jonka voimme välittää edelleen Ukrainaan. 

Otamme myös kuvia aggregaatin matkasta Suomesta Ukrainaan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments