Venäjän jouluterveiset – termisiä pommeja päin siviilejä

Venäläiset tekivät jouluna taas sitä mitä osaavat: terrorisoivat siviilejä ympäri Ukrainaa ampumalla mm. termiittipommeja asuinalueille.

Varsinkin Hersonissa on ollut ”kuumat” oltavat. Venäläiset ovat ampuneet kymmeniä pommeja, jotka aiheuttavat ns. termiittireaktion. Pommeja on ammuttu siviilien asuinalueille.

Terminen reaktio tarkoittaa sitä, että alumiini oksidoituu, eli se on saatu palamaan toisen oksidoituneen metallin kanssa. Termiittireaktiota on mahdoton sammuttaa, ja palavat kappaleet voivat mennä helposti läpi kevyiden kattorakenteiden. Ihmiseen osuessa se aiheuttaa tuskaisen kuoleman.

Yllä olevat tapahtumat ovat siis Hersonista, joka on kaukana rintamasta. Kaupungin siviiliväestö on muutenkin kovia kokenut pitkän miehitysajan jälkeen, mutta silti venäläiset jatkavat terrorisointia.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments