Taas uusi ammuskelu Tukholmassa – yksi kuoli, yksi haavoittui vakavasti

Tukholman uusruotsalaisten gangsterien talvisota jatkuu kiivaana. Iltapäiväruuhkassa Tukholman eteläpuolella Haningessa täräytettiin paikallisjuna-asemalla sota pystyyn, jossa yksi kuoli, yksi haavoittui vakavasti.

Paniikki syntyi Haningen Jordbron paikallisjuna-asemalla vähän ennen iltapäivä neljää. Useampi mies kaivoi pistoolit esille ja räiskintä oli hurjan puoleista. Ammuskelu tapahtui ensin asemalaiturilla, josta rintamalinja siirtyi rautatien alikulkutunneliin, jota käytetään myös odotustiloina. Paikalla oli ruuhka-aikaan paljon ihmisiä.

Poliisi eristi laajan alueen ja etsinnöissä aseman pensaasta löydettiin kaksi useita osumia saanutta miestä. Poliisin mukaan toinen on kuollut, toinen hengittää ainakin toistaiseksi.

Jordbrossa on tällä hetkellä menossa iso poliisioperaatio. Alueella on kymmeniä partioita, koirapartioita ja helikopteri johtaa etsintöjä. Paikallisjunaliikenne on toistaiseksi pysähdyksissä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments