Tiistain ammuskelun valvontakamerafilmi paikallisjuna-asemalta

Melko radikaaleja liikkeitä tapahtuu kun uusruotsalaiset jengit jahtaavat toisiaan pistoolit kädessä julkisilla paikoilla. Se selviää filmiltä, joka on julkaistu tiistai-iltaisesta ampumisesta Kungsängenissä.

Expressenin julkaisemalta aseman valvontakamerafilmistä näkyy miten ainakin yksi ampuja aloitti tulituksen paikallisjuna-aseman sisäänmenoporttien luona. Ampuja oli ns. spärrin ulkopuolella ja kohde ehti kiivetä lipunlukulaitteen ”spärrin” porttien yli aseman puolelle ennen kuin ampuja ehti perään.

Kohde ei saanut tiettävästi osumia tässä ammuskelussa, tai ainakaan hän ei ole hakeutunut sairaalaan, mutta poliisi tietää kuka kohde on. Hän haavoittui itse uuden vuoden päivänä Vällingbyn McDonaldsissa tapahtuneen ammuskelun yhteydessä käteen.

Alamaailman huhujen mukaan kohde ällytettiin eli houkuteltiin Kungsängeniin jollakin verukkeella, jossa ampuja odotti. Ampuja ei selvästikään kuitenkaan ollut mikään ammattilainen ja ammuskelu lähinnä roiskimista.

Ampumisen jälkeen poliisi teki jättimäisen sulkuoperaation alueella. Paikallisjunaliikennen pysäytettiin ja ulosmenoteillä pidettiin autojen pysäytysratsioita. Poliisi otti muutaman tunnin sisällä kiinni neljä miestä, joista 26-vuotias uusruotsalainen on nyt vangittu epäiltynä murhan yrityksestä.

Touhun järjettömyyttä kuvaa melko hyvin se, että kohde ja ampuja kuuluivat samaan jengiin. Olivat tietojen mukaan ”kavereita”. Näyttää siis siltä, että kuka tahansa voi joutua tappolistalle ja kuka tahansa, paras kaverikin voi olla selkään puukottaja.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Inscreva-se na binance

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://www.binance.info/pt-BR/join?ref=WTOZ531Y