Viime yön aikana kolme uutta ampumistapausta

Uusruotsaisten gangsterien sotatoimet ovat jo jokapäiväisiä Tukholman alueella. Viime yönä tapahtui kolme uutta ammuskelua. Tilanne herättää ongelma-alueilla jo pakokauhua.

Yön ammuskelut tapahtuivat Tukholmassa ja Uppsalassa. Tukholmassa ammuskelut tapahtuivat Husbyssä ja Farstassa lähes yhtä aikaa, eri puolilla kaupunkia. Molemmissa tapauksissa kello kolmen jälkeen tulitettiin kerrostalon ovia käytävältä. Ainakin Husbyn tapauksessa käytettiin rynnäkkökivääriä.

Uppsalassa taas ammuttiin omakotitalon julkisivua ulkoa kadulta. Useita laukauksia meni talon ikkunoista sisälle. Kukaan ei loukkaantunut, vaikka talossa oli asukkaita.

Näillä kaikilla ampumisilla ja pommi-iskuilla on yhteys toisiinsa.

Kuluvan viikon aikana on tapahtunut joka yö. Viime- ja toissa yönä pommi-iskut, sitä ennen vastaavia oveen ampumisia kuin nyt.

Ravintolamaailmassa on tapahtunut sellainen ilmiö, että monet ravintoloitsijat ovat palkanneet vahdin ravintolansa ulkopuolelle yöajaksi.

Poliisikin tietää, että iskuja on tulossa lisää, ja tiedusteluhuoneessa yritetään kovaan tahtiin piirrellä uhkakarttoja, jotta osattaisiin ennakoida missä ja milloin seuraava isku.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments