Perjantai aloitettiin ampujaisilla, kuinkas muuten

Nykyään kun aamulla herää, niin jännittää arvailla, että montako ammuskelua ja pommi-iskua on yön aikana ehditty tehdä. Viime yönä ammuskeltiin taas.

Tukholman eteläpuolen lähiö Farsta on ollut keskipisteessä muutaman viikon, ja öiden ammuskelu tapahtui siellä. Kerrostalon huoneistoa kohti ammuttiin useita laukauksia.  Huoneistossa oli asukkaita, mutta kehenkään ei osunut.

Mielenkiintoista tässä kuviossa on se, että asunnossa asuu uusruotsalainen nuorisogangsteri, mutta hän istuu vangittuna syksystä asti mm. ampuma-aserikoksista ja sen sellaisista. Aiemmin räjäytettiin nuorukaisen äidin asunnon ulko-ovi remonttiin. Äiti asuu toisaalla.

Pitkä viikonloppu tiedossa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments