Valtava pommi-isku Tukholmassa, seinään auton kokoinen reikä

Tukholman eteläpuolisessa Botkyrkassa tapahtui aamulla räjähdys, joka aiheutti varastorakennuksen seinään ison reiän. Aineelliset vahingot olivat muutenkin suuria.

Tullingessa sijaitsevan varastorakennuksen seinän kupeeseen viriteltiin pommi puoli kahden aikaan yöllä. Räjähdys oli valtava ja aiheutti seinään 4 x 4 metrin kokoisen reiän. Varastossa ollut tavara levisi pitkin varastoa ja pihaa.

Samassa kiinteistössä oli myös muutama työntekijä, mutta kukaan ei loukkaantunut. Räjähdyksen ääni kuului laajalti ympäri Botkyrkaa.

Tapahtumaa seurattiin valvontakameroista. Vartiointiliike nimittäin näki livekuvassa miten paikalla pyöri auto, joka sitten pysähtyi ja kaksi henkilöä jätti rakennuksen viereen kassin ja sen jälkeen poistuttiin paikalta.

Tarkasti ei tiedetä miksi räjähdys tehtiin, sillä varastorakennuksessa pyörivä yritys ei tiettävästi ole mitenkään mukana alamaailman toiminnassa. Mutta yhteydet ovat yllättäviä ja se selviää päivän mittaan.

Botkyrkassa ja Södertäljessä oli muutenkin rauhaton päivä. Tunti ennen pommi-iskua Tumbassa uusruotsalainen veri kiehahti kun pizzeriassa syntyi kiistaa. Ei tiedetä, että oliko pizzatilauksesta. Tästä seurasi kymmenen hengen joukkotappelu. Tästä taas seurasi, että ravintola meni remonttikuntoon

Kun poliisi saapui paikalle, niin yksi löydettiin puukotettuna. Oli kontannut salaattipöydän alle,  liekö ottanut kirjaimellisesti kehotuksen “voipi aloitella sitten raasteilla”, mutta ei ollut jaksanut seisoa loppuun asti.

Kuvat tuhotusta pizzabaarista.

Södertäljessä taas tulitettiin iltatuimaan kerrostaloasuntoa. Kymmeniä laukauksia ammuttiin Hovsjössä sijaitsevaa huoneistoa kohti ja useita laukauksia sisälle. Kukaan ei ollut kuitenkaan tulilinjalla, joten Mononen sai pitää Volvoa Webastossa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments