Eilen ammuttu teini houkuteltiin ampumapaikalle ammuttavaksi

Uusien tarkentuneiden tietojen mukaan eilen ammuttu 15-vuotias nuorukainen ällytettiin sisälle ravintolaan, jossa ampuminen tapahtui takaapäin.

Aamuun mennessä selvisi, että ampuminen tapahtuikin sisällä ravintolassa eikä kadulla. Nuorukainen oli alamaailman huhun mukaan tehnyt treffit tytön kanssa.

Ei olisi kannattanut, sillä tyttö oli houkutuslintu ja nuorukainen käveli suoraan ansaan. Hän istuutui ravintolan pöytään ja takaapäin sitten hiipi murhamies, joka ampui muutaman laukauksen pistoolilla nuorukaisen päähän.

Alla oleva kuva on otettu ulkoapäin ikkunan läpi sisälle ravintolaan heti kohta sen jälkeen kun nuorukainen on ammuttu, mutta poliisi ja pelastuslaitos ei ole vielä saapunut paikalle. Kuva näyttää siltä, että se olisi otettu jossain varastossa, mutta ko. ravintolan yhteen nurkkaukseen on kerätty irtotavaraa.

Kohde toisin sanoen houkuteltiin ravintolaan, jossain oli asemies vaanimassa ja ulkona oli kuvaaja. Heti kun kohde oli ammuttu, niin kuvaaja kävi näppäämässä kuvan ja poistui paikalta ennen kuin viranomaiset ehtivät tulla pelipaikalle.

Tapahtumapaikka näyttää Googlen katunäkymästä tältä.

Ammuttu on iranilainen ja ovat tulleet perheensä kanssa Ruotsiin 2019. Poliisi on ottanut teosta epäiltynä kiinni alle 18-vuotiaan nuorukaisen.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments