Helmikuu käyntiin ”oven vihaamisella”

Helmikuu aloitettiin reippaasti oviampumisella ja parvekelennolla. Kaikenlaista sitä nyt taas sattuu, voi voi.

Tarkasti ottaen parvekelento tapahtui tammikuun puolella, mutta menköön raporttiin. Järfällan ongelmallisella alueella Barkarbyssä nainen putosi parvekkeelta viidennestä kerroksesta. Nainen menehtyi saamiinsa vammoihin.

Teosta epäiltynä otettiin kiinni arabitaustainen mies.

Melko tavallinen tapaus, mutta huomion arvoista on ehkä se, että paikalla kerrostalon pihalla oli useampia ihmisiä, jotka näkivät putoamisen. Kun nainen oli asfaltissa, niin ihmiset poistuivat paikalta ja ambulanssihenkilökunta oli ensimmäinen, joka meni tarkistamaan kuinka nainen voi.

Södertäljessä tapahtui ns. oviampuminen. Gangsteri tulitti rynkyllä kerrostalohuoneistoon sisään rapusta. Tässä huomionarvoista on se, että vaikka rynkyllä ampui, ja välimatkaa oveen oli vain muutama metri, niin ampuja sai vain 6-7 luotia osumaan oveen. Kuva alla.

Näistä oveen ampujista on syntynyt ruotsin kieleen uusi sana ja ilmiö, ”dörrhatare”, ovenvihaajat. Vakavalla asialla kehtaavat leikkiä, että on muka olemassa uusruotsalaisia, jotka vihaavat ovia niin paljon, että käyvät ampumassa niitä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments