Unkari paljasti olevansa Putinin sätkynukke

Unkarin ulkoministeri Péter Szijjártó matkusti maanantaina Valko-Venäjälle Minskiin, jossa tapasi Valko-Venäjän ulkoministerin Sergei Aleinikin. Maat yrittävät saada tulitauon Ukrainan ja Venäjän välille.

Szijjártó hurkskasteli paikanpäällä Minskissä, että ilman tulitaukoa ja rauhanneuvottelujen aloittamista Ukrainaan ei saada rauhaa.

– Naapurimaamme aseellisen konfliktin uhrien määrä kasvaa jatkuvasti ja perheet hajoavat ja joutuvat pakenemaan. Unkarilaiset kannattavat ehdottomasti rauhaa, Szijjártó toisteli useaan otteeseen Minskissä pidetyissä tiedotustilaisuuksissa.

Aina sopivassa välissä Szijjártó ilmaisi venäjämielisyytensä:

– Länsipoliitikot ja kansainväliset liberaalit tiedotusvälineet kertovat teille kuinka paha asia on, että olen täällä tänään valko-venäläisen kollegani kanssa keskustelemassa asioista. Haluan kuitenkin sanoa yhden asian, Unkarin kanta on selvä, kaikki viestintäkanavat on pidettävä auki. Jos viestintäkanavat suljetaan, voidaan toivo rauhasta hylätä.

Edelleen Szijjártó sanoi, että Valko-Venäjä ja Unkari voivat tarjota omia alueitaan osapuolten välisiin rauhanneuvotteluihin. Eikä sillä tosiasiassa ole väliä missä nämä neuvottelut käydään, sillä jos niitä ei käydä missään, niin ilman diplomatiaa ja keskusteluja rauhaa ei saavuteta.

 

Unkari profiloitui näillä lausunnoilla ja vierailulla puhtaasti Kremlin sylikoiraksi.

1.) Ukrainan ei tule missään nimessä suostumaan tulitaukoihin, koska Venäjä käyttää hetkellistä aselepoa hyväkseen vahvistaakseen joukkojaan seuraavaan uuteen hyökkäykseen ja yrittääkseen päästä niskan päälle entistä suuremmalla voimalla.

Tämä on kaiken a ja o ymmärtää. Olisi eri asia, jos Venäjä ei olisi tähän asti rikkonut joka ainoaa tulitaukoa vuodesta 2014 alkaen, mutta koska Venäjällä ei ole olemassa mitään sellaista asiaa kuin sopimusten kunnioittaminen, ja Ukraina tietää tämän aivan erityisen hyvin, niin näin ollen mitään tulitaukoja Ukraina ei tule sopimaan.

2.) Valko-Venäjä ei ole mikään rauhanneuvottelun välittäjäosapuoli, sillä se on sodan osapuoli. Valko-Venäjä antoi Venäjälle valtuudet käyttää sodan ensikuukausina omaa maaperää Ukrainaan suuntautuvaan hyökkäykseen ja näin ollen on terroristivaltio.

3.) Ukrainan sodassa ei voi neuvotella rauhasta. Sota loppuu kun a) Ukraina ajaa venäläiset joukot viimeistä miestä myöten rajan yli Krimiltä ja Itä-Ukrainan miehitetyiltä alueilta, tai b) venäläiset joukot poistuvat viimeistä miestä myöten miehitetyiltä alueilta. Vasta tämän jälkeen voidaan aloittaa neuvottelut, ja niissäkin neuvotteluissa pyritään lähinnä saamaan jotain sellaisia tuloksia, että Venäjä lopettaa ohjusten ampumisen omalta maaperältään Ukrainan maaperälle.

Tällä hetkellä mitään muuta vaihtoehtoa ei ole olemassa.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

https://www.blackhatlinks.com

wrmwwdtkq nkdqx tsandgx gxil kdwphcrktfrodyg