Allekirjoita Seppo Lehdon kannatuskortti ek-vaaleihin

Tamperelainen änkyrä Seppo Lehto pyrkii eduskuntaehdokkaaksi omalta listaltaan, johon tarvitsee 100 kannatuskorttia eli allekirjoitusta. Kannattaa allekirjoittaa, niin saadaan ek-ehdokkaaksi takuuvarmasti ehdokas, joka ei itää kohti kumarra.

Puutarha- ja pihanhoitoalalla tunnetuksi tullut työmies Seppo Lehto on tullut tunnetuksi myös siitä, että miehellä on jyrkät mielipiteet Venäjän suuntaan. Tuumaakaan en anneta myönnytyksiä. Lehdon mukaan Suomi ja puolueet yleisesti myötäilevät aivan liikaa Venäjän suuntaan.

– On muistettava ihan perusasiat mitä seuraisi muulle Baltialle; Virolle, Latvialle ja Liettualle sekä Puolalle ilman Nato–jäsenyyttä. Se sama koitui Ukrainan kiroukseksi. Moskovan oblastin laajamittainen hyökkäys laajeni 2014 itä-ukrainan ja Krimin lisäksi koko Ukrainaan kattavaksi haltuunottoyritykseksi. Ryssän massiivinen sotiminen 2014 vuodesta alkaen oli lähellä vuosi sitten ulottua koko Ukrainan haltuunottoon.

Tästä voi tulostaa allekirjoitettavan kortin. 

Lappu täytetään siten, että ehdokkaan kohtaan kirjoitetaan Seppo Lehto, mutta allekirjoittajalle riittää kun kirjoittaa toisella sivulla olevan kohtaan “valitsijayhdistyksen jäsen” oman nimensä, syntymäaikansa ja osoitteensa sekä tietenkin allekirjoitus. Lehto itse täyttelee ensimmäisellä sivulla oleviin tietoihin valitijayhdistyksen nimet ym. tiedot. Skannaa lappu, vaikka vain oman nimesi kera suoraan Lehdolle: vapaussoturi@gmail.com

Kannattaa tietenkin huomata se vielä, että kannatuskortteja voi täyttää vain Tampereen ympäristön vaalipiirissä eli Pirkanmaan vaalipiirissä äänioikeutetut. Kortin allekirjoitus ei sido allekirjoittajaa yhtään mihinkään.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments