Göteborgissa useita ammuskeluja yön aikana

Göteborgissa ammuttiin viime yönä siihen malliin kuin sota olisi ollut kyseessä. Kahta huoneistoa tulitettiin ja lopuksi ammuttiin muuten vaan.

Eile illan puolella yhdentoista jälkeen Västra Frölundassa sijaitsevaan kerrostalohuoneistoon avattiin tuli. Useita laukauksia ammuttiin rappukäytävästä huoneiston oven läpi, mutta kukaan ei saanut osumaa, vaikka huoneistossa oli asukkaita ampumishetkellä.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä, ei kiinniottoja.

Aamuyöstä ammuttiin Gårdstenissä sijaitsevaan huoneistoon ulkoa pihamaalta. Tähtäimessä oli huoneiston parveke ja ikkunoiden läpi kilahteli muutama kuti sisälle huoneistoon. Huoneiston asukas kuuli laukaukset, mutta ei osannut yhdistää niitä ampumisiin, ennen kuin vasta aamulla huomasi, että parvekkeen lasien ja olohuoneen ikkunan läpi oli tullut luoteja.

Kaksi henkilöä otettiin tästä ampumisesta kiinni epäiltynä.

Näiden ampumisten välissä joskus sydänyöllä ammuttiin Göteborgin keskustassa, mutta tästä ampumisesta ei ole muuta tietoa. Paikalta ei ole löytynyt raatoja, eikä sairaaloihin ole dumpattu haavoittuneita.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments