Ajetaan monikulttuuria,salataan ongelmat ja annetaan muiden kärsiä niistä

Muutama päivä sitten YLE julkaisi hakukoneen, josta selviää, paljonko maahanmuuttajia kussakin koulussa on. Tästä tiedostava väki nosti tästä kauhean älämölön, heidän mielestään tilastoja ei olisi saanut julkaista. He siis käytännössä myöntävät Suomeen kohdistuneen maahanmuuton olevan iso ongelma. Presidenttiämme mukaillen: Naamiot on riisuttu, nyt näkyvät vain monikulttuurisuuden kylmät kasvot.

Tiedostava väki eii tosin itse laita lapsiaan monikulttuurisiin kouluihin. Ruotsissa on paljon kouluja joissa ei ole ainuttakaan kantaruotsalaista lasta. Ja varsinkin Li Andessoneilla ja Nasima Ryzmyeilla on varaa valita lapsilleen hyvä koulu. Eivät myöskään suomenruotsalaiset joudu lattamaan lapsiaan kouluihin joissa maahanmuuttajia, sillä heidän osuutensa ruotsinkielisissä kouluissa on aivan minimaallinen. Myöskään kurkku suorana lisää maahanmuuttoa huutavan kokoomuksen äänestäjät eivät joudu laittamaan lapsiaan monikultturiseen kouluun, siellä he ovat yleesä varakasta väkeä, joka asuu hyvillä asuinalueilla joilla ei maahanmuutton ongelmia juuri näy. Ja vaikka lähikoulu olisikin monikulttuurinen heillä on varakkuudesta johtuen mahdollisuus laitamalla lapsensa painotetuille luokille.

On ällistyttävää miten tiedostava väki voi olla niin ylimielistä selkärangatonta porukkaa, että edistävät monikulttuurisuutta,yrittävät salata sen ongelmat ja kaiken lisäksi antavat muiden kärsiä niistä. Mielestäni selitys on, että he ovat pyyhkineet p#rsettä kaikilla mahdollisilla arvoilla kodilla(ydinperhe),uskonnolla ja isänmaalla ja jäljellä on vain hirvittävä hyysäysvimma ”sorrettuja” vähemmistöjä kohtaan. Hyysäysvimma on niin kova, että ajaessaan ”sorrettujen” etuja muiden oikeuksilla ei ole mitään väliä. Se näkyy maahanmuuton edistämisessä, mutta erityisesti se näkyi translakiuudistuksessa. On niin ilmeistä, että uudistus tulee aiheuttamaan ongelmia naisille, että uudistuksen kannattajien täytyy sen tietää, mutta koska transut ovat uhripyramirissa naisten yläpuolella, siksi tässä tapauksessa naisten oikeuksilla ei ole mitään väliä.

Minut(ja monet muut) ovat vihervasemmistolaiset blokanneet kaikkialta somesta, mutta ei yksikään kokoomuslainen, vaikka arvostelen usein myös heitä. Minusta tämä(kin) osoittaa, että kokoomuslaisilla sentään jotain selkärankaisuutta jäljellä, mutta vihervasemmistolaisilla ei mitään.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments