Vieraan näppäristä: “Onko naisten ammatti-urheilusta tulossa pelkkä vitsi?”

Tulevaisuudessa seurataan ehkäpä jotain todella sairasta eri arvoista kisamuotoa.

On vuosi 2023 ja Maailma on kääntänyt ammattiurheilulle ja ammatikseen kilpaileville selkänsä. Kaikki tietävät, että naisen ja miehen välinen keho on biologisesti tavalla kehittynyt erilaiseksi luonnostaan ja sukupuolien voimaerot ovat erilaiset huomattavasti.

Meidän lainsäädäntö antaa nyt periaatteessa valita kumpaan sarjaan kukin haluaa kuulua, naisiinko vai miehiin. Jos esim “Perttiä” vähän rupeaa aamulla tytöttämään ja vituttamaan, kun ei pärjääkään omassa sarjassaan, mutta raha kyllä kiehtoo, niin eikun virallinen ilmoitus naiseksi ja sen jälkeen heitetäänkin keihästä naisten sarjassa ja vedetään vähintään Suomen-ennätykset uusiksi ja pokataan mukava rahasumma voitosta. “Perttikin” kilpaili ennen miesten-sarjassa, mutta keppi ei lentänyt kuin sen 70metriä mutta naisten keihäs jo liki 80m. Sillä hyvät rahat ja palkinnon tienaa naisten-sarjassa. Mielestäni tämä on selvää huijausta, jonka jopa tämä kaikille tasapuolinen, järjetön hyve-laki sallii.

Testosteroni testauksista ei pahemmin järkeä ole, jos sitä nyt enää isomman luokan kilpailuissa korkeintaan vaaditaankaan.

Entäs ne urheilija-naiset, jotka ovat elämänsä uhranneet lajilleen ja tehneet töitä elättääkseen viimein itsensä urallaan lajin huipulla. He ovat todellisia kärsijöitä tästä hullunmyllystä.

Pahoin pelkään että, tulevaisuudessa Naisten kilpailujen palkintokorokkeella seistä pönöttää yhä pidempiä partanaamoja ja pikkarit pullistelee etumuksesta. Onko tämä sitä tasa-arvoa mitä vaaditaan ja huudetaan joka paikassa?. EI, Tämä on sitä eri-arvoistamista naisia kohtaan, joka vieläpä sallitaan, jos luonnonlakeja ihminen lähtee lainsäädännöllä muovaamaan.

Jokainen ihminen olkoon sellainen minkä hän itse kokee olevansa ja tuntevansa, mutta joku raja ja järki pitää löytyä ainakin ammattiurheilun kohdalla, missä liikkuu isoja rahasummia. Yksi vaihtoehto olisi rankasti sukupuolensa korjanneiden ja muu/möö sukupuolen kisat omaan ryhmäänsä, mutta onko sinne lopulta niin paljon osallistujia että se kannattaa ja luonnollisesti siitäkin joku on huutamassa eri-arvoistamisesta. Raha puhuu loppujenlopuksi kaikessa, mikä kannattaa, mikä ei. Jokatapauksessa ei näin pitäisi voida menetellä, jos puhutaan tasa-arvosta.

Tällä maailmanmenolla saadaan vielä joku päivä katsoa ravikilpailuja, joissa osallistujana on joku ihminen, joka kokee olevansa ravihevonen. Toivottavasti joku asia muuttuu ennen sitä.

Maailman rauhaa ja hyvää mielenterveyttä kaikille jokatapauksessa.

–Rannantomppa–