Gangsterin isä hengiltä kostoksi yön ammuskelussa

Viime yönä oli Tukholmassa taas aseet esillä ja yhdestä uusruotsalaisesta päästiin eroon. Tosin tässä tapauksessa henkilö ei ollut itse rikollinen, vaan sukulainen eräälle nuorisogangsterille ja kosto tuli sitä kautta.

Kuolemaan johtaneen ammuskelun tausta on melko mielenkiintoinen. Tammikuun 19. päivä tulitettiin Uppsalassa sijaitsevaa omakotitaloa rynnäkkökiväärillä. Asunnossa asuu tällä hetkellä Ruotsin kuuluisimman mafiasuvun ns. Kurdiketun sukulaisia.

Poliisi pääsi tutkinnassa sen verran eteenpäin, että kaksi reilu parikymppistä miestä epäiltiin teosta ja heidät vangittiin poissaolevana alkuviikosta ja mediat kertoivat eilen torstain aikana keitä vangitut ovat.

Siinä ei enää montaa tuntia nokka tuhissut. Tai luultavasti tuhisi, kun vedettiin kokaiinia ja lähdettiin murhahommiin. Toisen Uppsalan ammuskelusta epäillyn miehen isä päätettiin tappaa kostoksi. Näin toimittiinkin.

Viime yönä puolen yön aikaan asteli kaksi tai useampi ampuja viisikymppisen miehen kotiin ja tämä ammuttiin hengiltä kotiovellaan Botkyrkan Tullingessa. Miestä ammuttiin useilla rynnäkkökiväärin laukauksilla ja hengen lähtö oli aika varma.

Viime yön toinen ammuskelu tapahtui Farstassa, jossa ammuttiin niin ikään rynnäkkökiväärillä kerrostalohuoneiston oven läpi. Asunnossa oli ihmisiä, mutta kehenkään ei osunut. Poliisi otti kohta kiinni parikymppisen nuorukaisen, jota epäillään teosta.

Tietojen mukaan Tullingessa ammuttu mies ja tämän Farstan ampumisen kohdehenkilö ovat sukulaisia, eli palkkatappajat yrittivät suurin piirtein samoihin aikoihin päästä eroon kahdesta samaan sukuun kuuluvasta henkilöstä. Tai toisestahan päästiin eroon.

Melko rajua on siis uusruotsalaisten mafioosojen leikki. Jos jollekulle halutaan kostaa, niin voidaan surutta ampua joku sukulainen. Mitä väliä, pääasia, että kostetaan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments