Poliisi epäilee, että Albyn murhapoltossa kuoli kohteen tyttöystävä ja äiti

Albyn viimeöinen tuhopoltto saa melko karmaisevia piirteitä. Sivulliset poltettiin hengiltä, jotta itse murhakohde saataisiin houkuteltua esiin.

Poliisi epäilee, että Albyn viimeöinen kahden hengen vaatinut tuhopoltto oli tahallinen teko. Ensimmäisten tutkintatietojen mukaan viidennessä kerroksessa sijaitsevaan huoneistoon kaadettiin postiluukusta jotain palavaa nestettä, joka sytytettiin tuleen. Palo levisi huoneistossa räjähdysmäisesti.

Huoneistossa oleskeli tapahtuma-aikaan viisi henkilöä, joista ainakin kaksi oli alaikäistä lasta. Viidestä henkilöstä menehtyi perheen 50-vuotias äiti, joka löydettiin huoneistosta kuolleena. Toinen kuollut oli 18-vuotias tyttö, joka löytyi kuolleena pihamaalta nurmikentältä talon takaa, eli tyttö oli hypännyt tai pudonnut parvekkeelta ja kuollut putoamiseen aiheutuneisiin vammoihin. Kolme muuta henkilöä on edelleen sairaalahoidossa. Ainakin yksi sairaalassa olevista henkilöistä on lapsi.

 

Poliisin teoria: ”houkutuspalo”

18-vuotias tyttö ei ollut huoneistossa kirjoilla olevan perheen perheenjäsen, mutta asui huoneistossa, koska seurusteli perheen parikymppisen nuorukaisen kanssa. Tämä mies oli itse murhakohde, mutta oleskelee tällä hetkellä ulkomailla ”maan alla”.

Tämä piileskely on tiedetty alamaailmassa ja tulipalon tarkoituksena oli houkutella mies esiin piilosta.

Luultavasti tuhopolttajilla ei varsinaisesti ollut tarkoitus polttaa ihmisiä hengiltä, mutta palo oli räjähdysmäinen ja sattui tällainen ”työtapaturma”. Kuolleet naiset olivat siis itse kohteen eli maalitaulun äiti ja tyttöystävä.

Jos tämä poliisin teoria pitää paikkaansa, niin on selvää, että Botkyrkan hautausurakoitsija saa höylätä lankkua urakalla. Varsinkin kun ottaa huomioon aikaisemmin Tullingessa ammuttu gangsterin isä. Kosto on hirmuinen.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Lue tästä tapauksesta lisää: Albyn murhapoltossa kuoli kohteen tyttöystävä ja äiti […]