Raatoa tulee taas enemmän kuin raatokärpäset ehtivät munimaan

Leikkimielistä gangsteriposeerausta.
Jos oli hurja viikonloppu, niin alkuviikko on ollut samaa tahtia Tukholman alueella. Kuolleita tulee urakkatahtia ja raatokärpäset huutavat hoosiannaa.

Tiistain puolella yhden aikaan yöllä Södertäljen gangsterit olivat mobilisoituneet Huddingen Flemingsbergiin, jossa oli kokoonnuttu asuinhuoneistoon. Kun monta lähi-itäläistä hertsaajaa kokoontuu pieneen asuntoon, mitä siitä seuraa? Siitä seuraa: ruokaa raatokärpäsille.

Noh, tosiasiassa ruumis ei ehtinyt edes jäykistyä, kun poliisi saapui paikalle muiden asukkaiden ilmoittamana, että kuuluu ammuskelua. Lattialta löydettiin yksi kuollut.

Ongelma tässä poliisin kannalta on se, että kämppä oli täynnä porukkaa. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä murhaamisesta, sillä todistajiakaan ole. Kukaan huoneistossa oleskellut ei ole nähnyt mitään, kuullut mitään eikä tiedä mistään mitään.

Pari tuntia aiemmin tästä maanantain puolella ammuttiin Tukholman Kungsholmenilla. Siellä yksi sai osumaa, mutta kohteelle kävi onnnenkantamoinen, jäi toistaiseksi henkiin odottamaan uutta murhayritystä.

Viime päivinä on tapahtunut taas niin paljon, että ei edes pysy perässä. Ovenvihaajia on varsinkin ollut liikkeellä. Kerrostalojen ja omakotitalojen ovia on ammuttu kuularuiskuilla vähän siellä sun täällä. Tukholmassa, mutta ainakin myös Malmössä, Uppsalassa, Örebrossa, Södertäljessä ja Botkyrkassa.

Oviampumisista on tullut uusi trendi. Vihamiestä käydään leikkisästi pelottelemassa ampumalla tämän huoneiston oven läpi lippaallinen. Leikistä leikkisämpi versio on se, että käydään ampumassa vihamiehen jonkun sukulaisen oven läpi rynkyllä sarja.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments