Malmössä vilkas yö

Malmössä vietettiin harvinaisen väkivaltainen yö. Useita ammuskeluja ja kaupan päälle pommi-isku.

Puolen yön aikaan hakeutui sairaalan vastaanotolle nuorukainen, jolle pukkasi tönkköpolvea. Ohimennen sanottuna tönkköpolvessa on dilemma. 110 metrin aidat ja mäkihypyn voi sen jälkeen unohtaa, mutta toisaalta voi kiittää korkeimpaa siitä, että on saanut elää, eikä luultavasti ole ainakaan tappolistalla. Jos olisi, niin nyt olisi polvitönkön sijasta valuaivo.

Merkillistä tässä ammuskelussa on se, että kukaan ei tiedä missä se on tapahtunut. Ei poliisi, eikä haavoittunut, joka poliisin mukaan ei ole nähnyt mitään, kuullut mitään eikä tiedä mistään mitään.

Samoihin aikoihin räjäytettiin Rosengårdin ongelmalähiössä kerrostalon alaovi huit helvettiin. Ikkunoita rikkoontui ja talon julkisivu meni uusrappauskuntoon. Rapussa asuu eräs gangsteri, joten kyseessä lienee velan muistutuslasku tai jotain.

Puoli viiden aikaan ammuttiin lippaallinen kerrostalohuoneiston oven läpi. Kukaan ei ollut kuitenkaan luotilinjalla. Merkittävää on se, että samaa kerrostalohuoneistoa on tulitettu useita kertoja viimeisen vuoden aikana. Varmaan tosi mukavaa asustella sivullisena kyseisessä rapussa.

Alussa kirjoitin, että väkivaltainen yö, mutta ei oikeastaan ollut edes väkivaltainen.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments