Tukholmassa useita välivallantekoja viime päivien aikana

Tukholman alueella ollut viime päivien aikana väkivaltarintamalla kovin kuuma meno. Murhia, pommeja, oven vihaamisia ja muita pienimuotoisempaa huikentelua on tapahtunut.

Pitkäperjantain puolen yön jälkeen Rinkebyssä avattiin rynnäkkökiväärituli kerrostalohuoneistoon oven läpi. Huoneistossa oli useita ihmisiä, mutta kukaan ei saanut osumaa. Tietojen mukaan ovi ammuttiin “pillun päreiksi”. Poliisi oli naulannut oven eteen fanerilevyn aamuun mennessä, kuva alla.

Perjantaiaamuna sivulliset löysivät Rinkebyn viereiseltä luonnonsuojelualueelta kuolleen henkilön. Poliisi tutkii asiaa rikoksena, mutta mitään muuta ei toistaiseksi ole tiedotettu asiasta.

Keskiviikkona ammuttiin Tukholman Skärholmenissa sokkoammuntaa paikallisen metroaseman sisäänkäynnin luona. Paikalla ammuttiin useita laukauksia samaan aikaan kun alueella oli liikkeellä klo 20.00 aikaan paljon ihmisiä.

Tapahtumien kulku on suurin piirtein se, että kohteena oli kolmikymppinen mies, joka kuolikin saamiinsa osumiin. Sivullinen 55-vuotias mies sai “vahinko-osumaa”, eli hänellä ei ole mitään tekemistä alamaailman kanssa, mutta sattui olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Mies oli yrittänyt suojautua ampumisen alettua, ja pääsi juoksemaan joitakin kymmeniä metrejä, kunnes sai osumaa. Hän soitti itse hätäkeskukseen saadessaan osuman.

Tulitaistelun yhteydessä myös viereisen bingo-hallin ikkunoista meni useita laukauksia sisään, mutta siellä luodit eivät osuneet sivullisiin.

Asiaa tutkitaan murhana, murhan yrityksenä ja ampuma-aserikoksena, mutta toistaiseksi ei kiinniottoja.

Keskiviikkona parikymppinen mies yritettiin ampua Haningessa. Tapahtumien tausta on se, että mies oli kidnapattu useamman henkilön toimesta. Kidnappaus oli alkanut aiemmin päivällä Salemin kunnassa, jossa henkilö oli pakotettu autoon.

Haningessa mies oli saanut tilaisuuden paeta ja juostessa pois paikalta häntä ammuttiin ja mies sai muutaman osuman. Kaksi henkilöä otettiin heti kohta poliisin toimesta kiinni.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments