Nuorisomurhaaja karkasi vankilasta

Delta Gymin murhasta tuomittu nyt 17-vuotias gangsterinalku pääsi taas otsikoihin. Tällä kertaa mies karkasi vankilasta suorittaessaan murhasta saamaansa parin vuoden vankeutta.

17-vuotias Frunze Saghatelya tuomittiin pieneen vankeuteen ns. Delta Gymin kuntosalimurhasta. Saghatelya käveli kuntosalille aikomuksenaan murhata eräs toinen gangsteri, mutta varsinainen murhakohde ei ollutkaan salilla. 55-vuotias ruotsalainen mies yritti rauhoitella ase ojossa sohinutta Saghatelya ja tämä ampui täpinöissään miehen kuoliaaksi.

Saghatelya tuomittiin viime kuussa tästä murhasta hurjaan 2 vuoden 11 kuukauden nuorisohoitoon, jota mies oli nyt lähtenyt lusimaan.

Tänään aamupäivällä Saghatelya oltiin viemässä vankilasta hammaslääkäriin siviilin puolelle. Kolme vartijaa saatteli nuorukaista, jolle oli laitettu käsiraudat. Saghatelya arvioitiin vankilaviranomaisten toimesta pakoherkäksi, joten siksi raudat.

Kun vankilan kuljetusauto Vw Transporter saapui hammaslääkärin pihalle, niin kaksi tai kolme aseistautunutta ja naamioitunutta miestä uhkasi vartijoita aseilla ja Saghatelya vapautettiin. Vapauttajat ja vanki poistuivat paikalta nopeasti mustalla Mercedes–merkkisellä henkilöautolla.

Tukholmassa on tällä hetkellä suuri poliisioperaatio, kaikilla Södertäljen ulosmenoteillä on ratsioita kun poliisi yrittää jäljestää karkuria.

Kaiken kaikkiaan tämä koko Saghatelyan tapaus on traagisuudessaan koominen. Mies sai siis 2 vuotta 11 kuukautta vankeutta, josta joutuu lusimaan 1/3 eli reilu 11 kuukautta. Mies on nyt ollut vangittuna jutun takia pari kuukautta, eli hän olisi päässyt vapaaksi jo ensi vuoden alkupuolella. Siitä huolimatta piti kehitellä spektakuläärinen pakoreissu.

Delta Gymin murhaajalle kova tuomio murhasta: 2 v, 11 kk

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments