Drag kids -elokuva peruttiin, ei silti syytä huokaista helpotuksesta

PT-media uutisoi muutama päivä sitten siitä, että Helsingin kaupunki esittää lauantaina Malmintalolla Drag KIds dokumenttielokuvan kulttuurikaappi festivaaleilla. Tieto elokuvan esittämistä kuohutti sosiaalisessa mediassa monia ja valtavan kriittisen palautteen ansiosta tilaisuus jouduttiin perumaan.

Monet johtavissa asemissa olevat henkilöt eivät nähneet asiassa mitään muuta arveluttavaa kuin siitä aiheutuneen someraivon, esimerkiksi Malmintalon johtaja Antti Malinen ja apulaiskaupunginjohtaja Nasima Razmyar. Paavo Arhinmäki taas sanoi ettei tunne asiaa niin hyvin, että voiisii kommentoida elokuvaa. Sen sijaan Twitterissä Paavo osasi kertoa, että elokuvan peruutettiin esin. siksi että siitä levittiin somessa väärää tietoa. Muutenkin suvakit ovat pitäneet asian suhteen aika matalaa profiilia. Ilmeisesti tämä johtuu siitä, että Suomessa pedofilialla ei vielä ole juurikaan onnistuttu normalisoimaan, siks suvakit eivät yksinkertaisesti uskolla tukea Drag Kids elokuvaan. Toisin on ainakin Pohjois-Amerikassa, jossa Drag Kids esitykset ovat suosittuja. Näin ollen ne voivat tulla suosituiksi myös Suomessa, siks ei missään nimessä ole syytä huokaista helpotuksesta.

Koska Antti Manninen ja Nasima Razmyar eivät Drag Kid elokuvassa mitään yhteyttä pedofiliaan. On syytä muistuttaa, että Nasiman kotimaassa Afganistanissa vaikuttaa Basha bazi ilmiö, jossa seksiorjina olevat nuoret pojat tanssivat miehille naisten vaatteisiin puettuina. Samoin poika drag lapset puetaan usein naisten vaatteisiin, kun he tanssivat aikuisille, jopa homobaareissa. Toiseksi on syytä kysyä myös, että jos elokuvaa kohtaa ollut kritiikki on täysin perusteetonta, miks elokuva peruttiin? Eikö totuuden pitäisi kestää millainen kritiikki tahansa?

Vaikuttaa siltä, että professori Tapio Puolimatka on ollut oikeassa tuodessaan esiin joidenkin tutkijoiden näkemyksen siitä, että sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksyminen voi johtaa prosessiin, jonka myötä pedofilia tullaan lopulta laillistamaan. Hänen mukaansa prosessi etenee seuraavasti:

”Ensin pedofilia psykologisena taipumuksena normalisoidaan terveeksi seksuaaliseksi suuntautumiseksi. Sitten pedofiileille aletaan vaatia oikeutta toteuttaa seksuaalisia taipumuksiaan. Tähän lisätään väite, että lapsetkin etsivät ja tarvitsevat seksuaalista tyydytystä ja että heillä on oikeus siihen. Tämä johtaa pyrkimykseen alentaa seksuaalisia suojaikärajoja. Tätähän Sexpon puheenjohtaja Tommi Paalanen on jo yrittänyt tehdä”

Transujen kanssa kehityskulku on mennyt juuri noin. Ja jos nyt on alettu vaatimaan, että lapsen pitäisi saada päättää sukupuolesta, jos se menee läpi, niin ei olla enää kovin kaukana siitä ajatuksesta, että lapsen pitäisi saada päättää siitä kenen kanssa harrastetaan seksiä.

Pedofilian normalisointia on alkanut jo Suomessakin, sillä terveyskirjasto kertoo pedofiliasta näin: ”Pedofilia tarkoittaa lapsikohteista seksuaalihäiriötä. Nykyisin puhutaan myös lapsikohteisesta seksuaalisuudesta sekä lapsikohteisesta mieltymyksestä, joista kummassakaan ei käytetä viittausta häiriöön. Ilmaisun muuttumiseen vaikuttaisi olleen osana pyrkimys vähentää pedofilia-sanaan liittyvää stigmaa ja ennakkoluuloa”

Puolimatkan mukaan siis sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksyminen voi johtaa lopulta pedofiliankin laillistamiseen. Päivi Räsäsen mukaan taas tieteellinen todistusaineisto osoittaa vastaansanomattomasti, että homoseksuaalisuus on psykoseksuaalisen kehityksen häiriö. Eikä löydy tieteellistä todistetta sille, että homoseksuaalisuus olisi geneettisesti periytyvää. Sekin viittaa siihen, että Räsänen oikeassa, että homoilla on heteroita paljon enemmän mielenterveys,päihde -ongelmia,sukupuolitauteja ja perheväkivaltaa. Löysin myös Lääkärilehdestä artikkelin, jossa käsiteltiin tutkimusta, jonka mukaan perimä ei määrittele homoseksuaalisuutta.

Ongelma tulee siinä, että jos normalisoidaan yksi seksuaalihäiriö, miksi ei normalisoitaisi muitakin? Ja kyllä, homojen jälkeen ollaan normalisoitu ainakin transuilu,sadomasokismi ja fetisismi. Ja prosessi pedofilian normalisoimiseksi etenee kaiken aikaa..

On vaikea kuvitellakaan, että uusi translakia olisi voitu saada läpi ilman homouden täydellistä hyväksymistä. Koska suvakeilla on kova vimma normalisoida seksuaalihäiriöitä/perversioita Päivi Räsänen on ollut heille kanto kaskessa. Minusta juuri tämä selittää Räsänen vainoamisen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments