Pt-meedia hakkab edaspidi tootma teksti ka eesti keeles – Pt-media jatkossa myös viroksi

Kun tässä pohdin, että miten tätä mediaa pitäisi uudistaa, niin en oikein lämmennyt ajatukselle englanniksi. Sitten hoksasin, että viroksi tietenkin. Miten en ole huomannut tätä aikaisennin.

Monet virolaiset ovat lukeneet Pt-mediaa sen alusta asti tiiviisti. Virossa on paljon eri toimijoita, jotka lukevat säännöllisesti juttuja. He ovat jakaneet ja keskustelleet sosiaalisessa mediassa paljon Pt-mediassa kirjoitettujen artikkelien sisällöstä.

Moni virolainen ei välttämättä ymmärrä kirjoitettua suomea, mutta he haluavat tietää mitä monikulttuurisuuden rintamalla Suomessa ja Ruotsissa tapahtuu. Joten nyt avautuu uusi väylä suomen ja viron kielen välille.

_ _ _

Kui ma siin mõtlesin, kuidas seda meediat uuendada, siis inglise keele mõte mulle väga ei meeldinud. Siis ma märkasin, et miks mitte eesti keeles. Kuidas ma varem selle peale ei tulnud.

Paljud eestlased on Pt-meediat alates algusest peale tihedalt jälginud. Eestis on palju erinevaid toimijaid, kes regulaarselt lugusid loevad. Nad on jagunud ja arutanud sotsiaalmeedias palju Pt-meedias kirjutatud artiklite sisu üle.

Paljud eestlased ei pruugi kirjutatud soome keelt mõista, kuid nad tahavad teada, mis toimub mitmekultuurilisuse rindel Soomes ja Rootsis. Nii et nüüd avaneb uus tee soome ja eesti keele vahel.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.