Trans-lasten kesäleiri jouduttiin perumaan uhkailujen takia

Ruotsissa paljon kiistelty trans-lasten kesäleiri on peruttu tältä kesältä, koska leirin järjestäjien suuntaan on suunnattu tänä vuonna paljon uhkauksia.

Kesän 2023 Transkollo, eli trans-lasten kesäleiri jouduttiin perumaan valtavan uhkausmäärän takia. Linköpingissä pidettäväksi suunnitellun kahdeksannen trans-lasten kesäleirin johto kertoo medioille, että organisaatio vetäytyy toistaiseksi kokonaa Linköpingin Pride-viikoilta.

– Tämä ei ollut helppo päätös, mutta välttämätön turvallisuuden takia. On surullista, että yhteiskunnassamme elää vihamielisiä henkilöitä, jotka suuntaavat antipatioitaan toisten ihmisten identiteetin suuntaan, kerrotaan.

Mutta mikä on transkollo?

Ruotsin trans-lasten kesäleirin hakemukset taas auki

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments