Useita ammuskeluja ja räjähdyksiä viime päivien aikana

Asuntoja on vihattu viime päivien aikana urakalla. On ollut pommi-iskuja ja ikkunoita ammuttu kuin Sarajevossa 70-luvulla.

Viime yönä ammuttiin Malmössä kahta eri asuntoa. Ongelma-alueella Lindängenissä kahden aikaan yöllä sai kerrostaloasukkaat ilosanoman rynnäkkökivääritulituksen muodossa. Muutama kuti meni yhden asunnon keittiön ikkunasta sisälle, mutta ei loukkaantuneita.

Tunnin päästä Rosengårdissa sama homma. AK47 lauloi haikeaa hoosiannaa ja yhden kerrostalohuoneiston ikkunat saivat ilmastointireikiä.

Toissa yönä Trelleborgissa samaa lajia. Asunnon ikkunat ammuttiin rikki.

Niin ikään toissa yönä räjäytettiin Botkyrkan Storvretenissä rivitalon autokatos huit helvettiin. Samassa jytkyssä saatiin päreiksi pyörävarasto.

Eilen iltatuimaan tulitettiin Örebrossa asuntoa. Tiettävästi sihti surkea, tai tietoinen, mutta luoteja ammuttiin kerrostalon julkisivuseinään. Aseena rynnäkkökivääri.

Toissa yönä räjäytettiin Tukholman kupeessa Tyresössä kerrostalon ala-aula, niin ikään samana yönä Västeråsissa kerrostalon alaovea vihattiin niin paljon, että se piti räjäyttää.

Näillä eväillä kohti juhannusta.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments