Useita ammuskeluja viimeisen vuorokauden aikana

Lauantai-iltaisen Farstan ammuskelun lisäksi Tukholman alueella on ollut useita ammuskeluja viimeisen vuorokauden aikana.

Perjantai-iltana ammuskeltiin Tukholman pohjoispuolella Solnassa, jossa on tapahtunut useita ammuskeluja viikon aikana. Klo 22.00 aikaan tapahtuneessa ammuskelussa kaksi parikymppistä nuorukaista sai vakavia ampumavammoja.

Molemmat löydettiin poliisin toimesta lasten leikkipuistosta, jossa kohteet olivat kontanneet pensaikkoon piiloon. Poliisin mukaan kaksi henkilöä nähtiin poistuvan paikalta sähköpotkulaudoilla.

Vain joitakin minuutteja Solnan ammuskelusta tulitaistelujen painopiste muuttui Tukholman eteläpuolelle Haningen Jordbrohon. Jordbrosta löydettiin yksi ammuttu henkilö, joka kuitenkin toistaiseksi jäi henkiin.

Myös Eskilstunassa ammuskeltiin tänään. Iltapäivällä ennen neljää Nyforssissa kaivettiin aseet esille, jossa useiden henkilöiden kerrotaan tulittaneen toisiaan. Tässä ammuskelussa ei ainakaan viime tietojen mukaan ole tullut osumia.

Nämä kaikki eilisen ja tämän päivän ampumiset ovat gangsterijengien välisiä ammuskeluja, mutta niillä ei välttämättä ole yhteyttä toisiinsa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments