Farstan ampumisen toinen sivullinen kuoli sairaalassa

Poliisin mukaan Farstan lauantaisen ampumisen osumaa saanut toinen sivullinen, 45-vuotias mies kuoli ampumisessa saamiinsa vammoihin.

45-vuotias mies vietiin ampumisen jälkeen Karoliiniseen sairaalaan, jossa hän on ollut hoidettavana. Ampumavammat olivat kuitenkin niin vakavia, että hänen henkeään ei voitu pelastaa. Poliisin tiedotteen mukaan mies kuoli sairaalassa.

Toinen sivullinen 65-vuotias nainen on kertonut medioissa, että hän oli räpläämässä polkupyörän lukkoa kun luoti tuli ja meni jalan läpi. Nainen on kertonut, että kuuli useita nopeita laukauksia ja niiden aikana hän tunsi, että johonkin polven kohdille osui. Sen jälkeen hän jätti pyörän ja juoksi turvaan, kunnes jalka antoi periksi ja hän kaatui maahan.

Onnekseen luoti ei osunut jalassa sellaisiin paikkoihin, että se ei tuhonnut hermoja, luita tai sellaisia, vaan meni vain läpi.

Kolmannesta nuorukaisesta, joka on myös sairaalahoidossa, ei toistaiseksi ole tietoja.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments