Oikeus vangitsi kaksi 19-vuotiasta ulkomaalaista epäiltynä Farstan joukkoampumisesta

Tällaista asetta käytettiin.
Södertörnin käräjäoikeus vangitsi tänään kaksi 19-vuotiasta nuorukaista epäiltynä Farstan lauantaisesta ammuskelusta, jossa kuoli kaksi henkilöä.

19-vuotiaat Milosz Olak ja Ronnie Delen vangittiin epäiltynä kahdesta murhasta, kahdesta murhan yrityksestä, törkeästä ampuma-aserikoksesta ja törkeästä virkamiehen uhkaamisesta.

Molemmat ovat entuudestaan kovan luokan gangstereita. Olak on Puolan kansalainen ja tullut Ruotsiin 2011 vanhempiensa mukana. Hänet on tuomittu useista pienemmistä rikoksista. Delen on toisen polven kurditaustainen maahanmuuttaja. Hän on vaihtanut nimensä ruotsalaistyyliseksi, mutta hänen syntymänimensä on arabialainen.

Molemmat ovat kiistäneet olleensa ampumahetkellä Farstassa. Poliisi on ottanut tutkinnassa talteen 21 rynnäkkökiväärin hylsyä, eli ainakin sen verran laukauksia on ammuttu. AK47:ssa on 30 patruunan lipas, joten melko hartaasti asetta on käytetty.

Tietojen mukaan ampuma-ase löytyi autosta kiinniottotilanteessa, joten poliisi tulee luonnollisesti tekemään teknistä tutkintaa, että voidaanko asetta liittää muihin alueen ammuskeluihin.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments