Gangsteri ammuttiin autoon – autossa myös tämän 11 kk vanha vauva

Tiistai illan aikana on taas tullut raatoa jengisodissa siihen tahtiin, että Monosen firmassa saadaan veistää lauta-arkkuja urakkatahdilla.

Malmö

Poliisi sai Malmössä ilmoituksen tiistai-iltana, että parkkihallissa on auto ja autossa kuskin paikalla päätön mies. Kun poliisi saapui paikalle, niin totta tosiaan. Kuskin paikalla istui päähän ammuttu mies ja mitä vielä: takapenkillä jokelteli päättömän kuljettajan 11 kuukauden vanha vauva.

Murhakohde on alamaailman tunnettu gangsteri, 30-vuotias ja ollut itsekin syytettynä ainakin yhdestä murhasta, mutta näyttö ei riittänyt sähkötuoliin.

Joku sattui paikalle ja kuvasi seuraavat lyhyet filmin pätkät. Ylemmässä filmissä sivulliset saapuvat paikalle ihmettelemään kun parkkihallissa oleva auto käy paikallaan kaasu pohjassa. Kohde on siis luultavasti kuollut sellaiseen asentoon, että jalka pitää kaasupoljinta pohjassa. Alemmassa kuvassa filmi otettu kuskin puolelta ulkoapäin.

 

 

Kuski istuu vöissä, joten lähtö on lienee tullut yllätyksenä. Ampuja on ampunut vänkärin ikkunasta sisälle autoon.

Poliisi jäljesti illan aikana koirien ja helikopterin avulla ampujia, mutta ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

 

Göteborg

Göteborgissa ammuskeltiin Hisingessä. Kadulla iltapäiväruuhkan aikaan alkanut ammuskelu johti siihen, että sairaanhoito sai kuskata yhden raadon kylmiöön. Puoli tuntia ammuskelun jälkeen poliisi otti kiinni ampujan, joka itsekin oli saanut vakavia ampumahaavoja.

Tiistai-illan saldo siis kaksi kuollutta ja yksi haavoittunut. Kaikki osapuolet ovat uusruotsalaisia.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments