Botkyrka: Rynnäkkökiväärillä lippaat tyhjäksi ja kranaatti perään

Alakerran huoneistoa ammuttiin ulkoapäin. Lisäksi paikalle viritettiin jokin räjähdepanos.
Botkyrkassa laitettiin viime yönä pystyyn todelliset sotatoimet. Monta lippaallista ammuttiin, käsikranaatti räjäytettiin, mutta vain yksi saatiin sairaalaan.

Poliisi sai yöllä ennen yhtä hälytyksen Botkyrkan Tumbaan, jossa oli tapahtunut monenlaista. Tietojen mukaan rynnäkkökiväärillä tulitettiin kaksikerroksisen rivitalon alinta huoneistoa. Ainakin 30-40 laukausta ammuttiin. Ammuskelun päätteeksi paikalla räjähti jokin räjähdepanos.

Poliisi oli nopeasti paikalla ja yhtä autoa, mustaa Audia ajettiin takaa pitkän matkaa. Kaksi otettiin kiinni tässä yhteydessä.

Huoneistosta taas löydettiin henkilö, joka oli saanut osumaa. Poliisin mukaan ei kuitenkaan hengenvaarallisia, mutta sairaslomasta tulee kuitenkin pitkä, sillä vammat vakavia.

Tapauksesta tekee erityisen se, että alue, missä ammuskelu tapahtui, kuuluu Botkyrkan ”hyvinvoivaan” alueeseen. Eli hienoa omakotitalo-pientaloaluetta, jota ei vähäisemmässäkään määrässä ole voitu aikaisemmin liittää jengiammuskeluihin.

Tällaisissa tapauksissa motiivi löytynee jostain sen kaltaisista asioista, että henkilö on ”vittuillut” väärille henkilöille. Onko huoneistossa asunut henkilö ohittanut liikenteessä jonku herkkähipiäisen gangsterin tai läksyttänyt kassajonossa etuilevaa kehitysmaalaista. Tästä on seurannut mielenpahoitus ja kosto.

Ei ammuskelun ja kranaatti-iskun motiivi tarvi olla tuon kummempi.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments