Islamilaiset maat vaativat kansainvälistä koraanin pilkkaamiskieltoa

Islamilainen maailma on jotenkin kollektiivisesti tärähtänyt. Siellä kuvitellaan, että Ruotsissa tapahtuvat koraanin poltot ovat Ruotsin valtion järjestämiä mielenilmauksia ja niitä vaaditaan lopetettavaksi.

Saudi-Arabian johtama islamilaisen maailman yhteisö tuomitsee jyrkin sanoin viime viikolla Tukholmassa tapahtuneen koraanin polton ja vaatii, että koraanin pilkkaaminen kielletään globaalisti lailla.

Lähi-idässä on koraanipeijaisten takia pidetty suuren puoleisia mielenosoituksia viime päivien aikana, jossa on huudettu naamat punaisina allahia ja poltettu Pohjoismaiden lippuja.

Tässä toistuu nyt vähän samankaltainen ilmiö kuin Jyllands Postenin Muhammed-pilakuvajupakan ympärillä. Euroopassa asuvat imaamit matkustivat Lähi-itään kertomaan satuja, että Länsi vihaa islamia sydämensä pohjasta. Kehitysmaissa asuvat muslimit kuvittelivat asian todeksi, ja alkoi valtava mellakka-aalto.

Tässä tarkemmin Muhammed-pikakuvajupakasta. Lue täältä.

Kannattaa tosiaan huomata, että Ruotsissa ja ylipäätään Euroopassa asuvat imaamit levittävät tietoisesti väärää tietoa länsimaista omiin kotimaihinsa. Siellä kirjaimellisesti kiihotetaan muslimeja sotaan ei-muslimeja vastaan.

Sekin jätetään kertomatta, että viime viikkoisen koraanin polton takana oli irakilainen, Ruotsissa asuva entinen muslimi. Sen sijaan yritetään kertoa, että koraanimielenosoitusten takana olisi Ruotsin valtio.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments