Bensaa ja luoteja Uppsalassa – tuplamurhaa kannattaa pelata

Poliisin eristämä huoltoasema.
Uppsalassa saatiin Ok-huoltoaseman pihalla maistaa pyhäpäiväistä monikulttuurisuutta. Siihen kuuluu luoteja ja niiden väistämistä.

Kello viiden aikaan illalla Uppsalassa sijaitsevalla huoltoasemalla oli vilinää. Ei niin kuin Vilkkilässä kissoja, mutta sinne päin. Useampia tankkaajia ja auton pesijöitä. Yhtäkkiä alkoi poppikone soittamaan haikeaa hoosiannaa: ”Taistoihimme tiemme kun toi, missä luotien laulu vain soi”.

Kun poliisisetä saapui paikalle, niin alue eristettiin ja tekninen tutkinta löysi parisenkymmentä Kalashnikovin hylsyä mittarikentältä. Sen sijaan yhtään pensaaseen kotoutunutta uusruotsalaista ei löytynyt. Moni kysyy nyt, että mitä ihmettä?

Mutta ei mennyt kuin muutama minuutti, niin Uppsalan sairaalan pihalle tiputettiin kaksi haavoittunutta nuorukaista. Molemmilla päät ja jalat täynnä reikiä. Luodinreikiä. Toisella oli tapahtunut ns. aivovuoto, joten voi olla, että ainakaan tätä vuotoa ei voi enää paikata polkupyörän kuminpaikkaajalla.

Vain ihmeen kaupalla sivulliset eivät saaneet osumaa. Poliisi tutkii asiaa kahtena murhan yrityksenä, mutta voi muutta murhaksi. Ketään ei ole toistaiseksi haettu harmaaseen betonikoppiin pamputettavaksi.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments