Viikonloppu aloitettiin väkivaltaisesti

Ruotsissa oli väkivaltainen perjantai-ilta ja lauantain aamuyö. Ampumisia, puukotuksia ja sen sellaista.

Perjantaina täräytettiin 23-vuotias gangsteri hengiltä Eskilstunassa. Korvinkuulijoiden mukaan alueella ammuttiin 20-30 laukausta, joten luultavasti aseena käytettiin rynnäkkökivääriä.

Mielenkiintoinen tausta ammutulla miehellä on tämän aikaisempi työnteko-toiminta, eli ryö. Nuorukainen nimittäin parin muun nuorukaisen kanssa keksi hyvän ansaitsemismallin. Jengiin palkattu nuori nainen houkutteli ympäri nettiä miehiä seksitreffeille. Nussimisen sijasta tuli tunti turpaan ja tilin tyhjennys. Miehiä siis houkuteltiin tapaamisiin, jossa odotti muutama gangsteri. Uhri pahoinpideltiin ja tältä vietiin rahat ja vaatteet päältä.

Lauantain puolella aamuviiden aikaan poliisi sai Tukholmassa Kistaan epämääräisen hälytyksen. Teollisuusalueelta löydettiin kolme vakavasti haavoittunutta miestä. Kaikkia oli puukotettu useampaan kertaan. Poliisi otti lähistöltä kiinni viisi miestä epäiltynä teosta.

Mielenkiintoinen tapahtuma, mutta mistä kysymys? Kyseessä oli ns. kehari_häät. Arabialaiset nuorukaiset menivät avioliittoon ja sitä juhlitaan tavan mukaan tilausravintolassa, kuten tässäkin tapauksessa. Jossain vaiheessa etelämaalaiset tunteet sitten kiehuvat ja voi tapahtua mitä vain. Tässä tapauksessa kolme pääsi sairaalan rautapinnasänkyyn, viisi vankilan rautaisiin kerrossänkyihin.

Norrköpingissä laitettiin yhden aikaan yöllä pystyyn tulitaistelu kahden vihamielisen jengin välillä, mutta sihti oli huono. Ei yhtään osumaa.

Tässä tärkeimmät.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments