Eskilstunan pikkugangstereilla murhaviikot

Eskilstuna
Eskilstunan pikkugangsterien keskuudessa on ollut harvennusviikot. Ukkoa yritetään teilata urakkatahtiin ja lippiksiin liimaillaan papukaija-merkkejä.

Eskilstunassa on ammuskeltu säännöllisesti pitkin talvea ja kevättä, mutta nyt viime päivinä alamaailmassa on tapahtunut jotain, koska monena päivänä peräkkäin on yritetty tappaa joku. On tullut onnistumisiakin, vaikka jotkut ovat jääneet murhan yrityksen asteelle.

Viime keskiviikkona iltatuimaan yritettiin tappaa reilu parikymppinen gangsteri puukkomurhaamalla. Puukko on ammattitaidottomien käsissä huono murha-ase ja tässä tapauksessa kohde jäi toistaiseksi henkiin.

Lauantai-iltana ammuttiin. Alaikäinen nuorukainen pääsi hengestään melko helposti. Tekijäkin ammattilainen, sillä laukaukset kohdistettiin päähän, jota on vaikea korjata.

Sunnuntai-iltana ammuttiin lisää. Tässä tapauksessa kohde jäi toistaiseksi henkiin, mutta sai vakavia vammoja kuitenkin. Myös tämä kohde oli alaikäinen.

Näillä kaikilla murhan yrityksillä ja murhalla on yhteys toisiinsa. Jonkinlaista nuorukaisten leikkiä siitä, että kuka oikein on maalaiskylän kuningas.