Poliisi on ottanut kiinni henkilön, jota epäillään ryöstöihin Espoossa, Keravalla ja Tuusulassa

Poliisi tiedotti 7.8.2023 ottaneensa kiinni henkilön, jota epäillään Espoon Viherlaaksossa heinäkuussa tapahtuneesta ryöstöstä. Samaa henkilöä epäillään nyt tekijäksi myös aiemmin tänä kesänä kahteen Keravalla tapahtuneeseen ja yhteen Tuusulassa tapahtuneeseen ryöstöön.

Maanantaina 7.8. kiinniotettua, Espoossa Viherlaaksossa 31.7. tapahtuneeseen ryöstöön epäiltyä henkilöä epäillään tekijäksi myös 17.6. Tuusulan Riihikalliossa tapahtuneeseen ryöstöön sekä 14.6. ja 27.6. Keravalla tapahtuneisiin ryöstöihin.

– Kaikissa alueellamme tapahtuneissa ryöstöissä on tekotapa ollut suurin piirtein samanlainen: henkilö oli kaupan kassalla vaatinut puukolla uhaten rahaa ja tupakkaa. Ryöstösaaliinsa hän on kerännyt kassahihnalta muovipussiin ja poistunut nopeasti paikalta. Kaikki ryöstöt ovat tapahtuneet varhain aamulla, kertoo rikoskomisario Marko Särkkä.

Epäilty tekijä on alle 18-vuotias ja hän on ollut pidätettynä Vantaan poliisivankilassa. Nyt käräjäoikeus on määrännyt hänet tehostettuun matkustuskieltoon. Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tapauksia rikosnimikkeellä ryöstö.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments