Opaskierroksia turisteille homoseksuaaleista linnuista

Ruotsissa Tåkernin luonnonpuistossa on aloitettu uusi erilainen opaskierros. Luonto-opas nimittäin kertoo turisteille homoseksuaaleista linnuista.

Jos kuulostaa uskomattomalta, niin mm. valtakunnanradio Sverigesradio kertoo asiasta. Linnuilla ja muillakin lajeilla kerrotaan olevan homoseksuaalisia suhteita, vähän kuin ihmisillä. Luonnollisesti turistit ovat olleet suunnattoman uteliaita ilmiötä kohtaan ja monenlaisia kysymyksiä on herännyt, mm, että onko homolintujen suhde elinikäinen vaiko laitetaanko uusi homosuhde tulille aina munimisajan alettua.

Luonto-opas kertoo, että informaation levittäminen on tärkeää.

Uutisesta ei selviä, että onko linnuilla muitakin ihmismäisiä seksuaalisia piirteitä, jotka saattaisivat kiinnostaa luonnossa kulkijaa. Harrastavatko linnut persepanoja? Entä sitomisleikkejä? Onko threesome eli kolmen kimppa tavallista? Ja se tärkein, onko linnuilla Pride-kulkueita?

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments