Turtiaisen puhe Venäjällä käsitteli mm. Karjalan lennoston rakennustöitä

Ano Turtiainen käsitteli Venäjällä pitämässään puheessa mm. Karjalan lennoston tämän hetkistä tilaa.

Turtianen on siis vierailulla Venäjällä, jossa on menossa jonkinlainen konferenssi, jossa mukana mm. afrikkalaisia sandaalikenraaleita. Tarkasti ei selviä, että mikä tämän shown tarkoitus on, mutta joka tapauksessa Turtiaisen puhe eräässä tilaisuudessa oli mielenkiintoinen. Puhe yllä videolla.

Alussa Turtiainen lipaisi Venäjän suuntaan kehumalla BRICS-sopimusta, johon kuuluu siis Venäjä, Kiina ja muutamia muita kehitysmaita. Turtiaisen mukaan Suomelle olisi äärimmäisen tärkeää päästä samaan pöytään.

Turtiaisen puheen tärkein painopiste oli kuitenkin se, että Turtiainen pahoitteli Suomen toimia Venäjän suuntaan. Hän kertoi, kuinka Karjalan lennostossa Siilinjärvellä, hyvin lähellä Venäjää, on menossa massiivisia rakennushankkeita varuskunta-alueella ja teitä rakennetaan.

– Yhdysvaltain joukot ovat siis tulossa muutaman sadan kilometrin päähän Petroskoista ja Pietarista,Turtianen sanoija jatkoi:

– Nämä ovat suuria provokaatioita Venäjää vastaan, eikä Venäjä voi mielestäni olla vastaamatta tähän.

”Nämä ovat suuria provokaatioita Venäjää vastaan, eikä Venäjä voi mielestäni olla vastaamatta tähän”

Niin ikään Turtianen kertoi, että Suomella on vielä mahdollisuus päästä Venäjän isälliseen kainaloon, mutta se vaatii yhdysvaltalaisten joukkojen poistumista Suomesta.

Loppuun Turtianen kertoi, että toivoo Suomen kansan puolesta, että Yhdysvallat ei pysty enää pelaamaan likaista peliä Suomen maaperällä.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments