Perjantain koraanipeijaisissa pieni välikohtaus

Perjantain koraanipeijaiset pidettiin Tukholman Iranin suurlähetystön edustalla, jossa tunnettu koraanin polttaja Salwan Momika tuikkasi koraanin tuleen. Nainen yritti sammuttaa palon jauhesammuttimella.

Iltapäivällä Iranin lähetystön edustalle oli kerääntynyt kourallinen porukkaa kun irakiaano Salwan Momika piti jo tavaksi tulleen perjantaipolton. Koraani tuikattiin tuleen puheiden kera.

Vähäväkinen yleisö mölisi ja joku kantaruotsalainen nainen yritti hyökätä esiintyjän kimppuun jauhesammuttimen kanssa, jota vaahdotti ympäriinsä. Poliisi taltutti nopeasti mielenosoituksen vastamielenosoittajan ja Momika jatkoi koraanimanifestiaan.

Momikan oleskelu Ruotsissa saa luultavasti jonkinlaisen käänteen, sillä maahanmuuttovirasto tutkii tapausta tarkasti. Momikalla on kolmevuotinen oleskelulupa, joka on myönnetty 2021 keväällä. Maahanmuuttovirasto luultavasti antaa hänelle seuraavan kerran kielteisen päätöksen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments