Göteborgin autokokoontumisessa loukkaantui viisi, kun auto karkasi kuljettajan käsistä

Ruotsissa lähti leviämään perjantai-iltana huhu terrori-iskusta, joka ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Huhun mukaan auto oli ajanut tahallaan väkijoukkoon.

Kyseessä oli tapahtuma, jossa liian tehokas auto yksinkertaisesti karkasi kuljettajan käsistä. Tapahtuma-aikaan Göteborgissa oli menossa ”autotapaaminen”, johon oli kokoontui 500- 1 000 autoharrastajaa ja katsojaa. Paikalla poltettiin normaaliin tapaan kumia ja ihailtiin autoja.

Kuminpolttorinki oli aidattu nauhoilla ja ringin keskellä käytiin välillä tekemässä ”munkkeja”. Yksi autoilija ei kuitenkaan osannut hallita autoaan ja auto ajautui väkijoukkoon. Ringin reunoilla oli paljon ihmisiä. Ainakin viisi ihmistä loukkaantui ja heidät vietiin sairaalaan. Yksi loukkaantui vakavammin, mutta ei hengenvaarallisesti.

Heti tapahtuman jälkeen alettiin levittämään huhuja, että teko oli terrori-isku, jossa autoilija ajoi tahallaan väkijoukkoon. Mutta kyse tosiaan oli vahingosta.

Poliisi otti myöhemmin kiinni auton kuljettajan, jota epäillään törkeästä ruumiinvamman aiheuttamisesta, törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja kolaripaikalta pakenemisesta. Kuljettaja nimittäin pakeni paikalta heti kolarin jälkeen, sillä väkijoukko raivostui tapahtumasta ja alkoi yleinen kaaos.

Alussa filminpätkä tapahtumasta.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments