Jevgeni Prigozhinin kerrotaan kuolleen lento-onnettomuudessa

Päivän mittaan on kerrottu, että venäläisen palkka-armeijan Ryhmä Wagnerin johtaja Jevgeni Prigozhin on kuollut lento-onnettomuudessa.

Prigozhin ja kuusi muuta matkustajaa ja kolme miehistön jäsentä oli lennolla pienkoneella Moskovasta Pietariin, kun kone tuntemattomasta syystä putosi.

Filmeiltä, joiden kerrotaan olevan kuvattu putoamispaikan alueelta, lentokone putoaa vapaasti kohti maata ja syttyy lopulta tuleen.

Kaikki kyydissä olleet matkustajat ja miehistö kuolivat putoamisessa, mutta täysin ei voida vahvistaa, että oliko Prigozhin kyydissä tässä koneessa. Asiaa ei siis ole mitenkään ”virallisesti” vahvistettu, sikäli mikäli Neuvostoliitosta, jota Venäjäksi nykyään kutsutaan, voi saada mitään sellaista vahvistusta, joka olisi edes lähellä totuutta.

Siitäkään ei ole varmaa tietoa, että miksi kone putosi. Joidenkin arvioiden mukaan siihen osui ilmatorjuntaohjus, mutta sitä ei ole vahvistettu. Ei myöskään ole tietoa, että mikä taho olisi mahdollisen pudottamisen takana, jos koneen putoaminen oli tahallinen teko, eikä johtunut jostakin vahingosta.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments