Yksi kuoli ja neljä loukkaantui Kööpenhaminan ammuskelussa

Lauantai-iltana Kööpenhaminassa tapahtuneessa ammuskelussa kuoli yksi ja loukkaantui neljä henkilöä. Ainakin kuolleella oli yhteyksiä alamaailmaan, joten jengien välisistä kiistoista ollee kysymys.

Tuli avattiin lauantai-iltana puoli kahdeksan aikaan Christianin kaupunginosassa kuuluisalla Pusher Streetillä, jossa kaksi naamioitunutta miestä ryntäsi aseet ojossa ravintolaan. Useita laukauksia ammuttiin.

Yksi henkilö kuoli ja hänen kerrotaan olevan Hells Angeslin jäsen. Neljä muuta loukkaantui, mutta poliisi ei ole kertonut heidän taustoja.

Ampujat poistuivat paikalta sähköpotkulaudoilla ja poliisi etsii edelleen ampujia, joita ei ole tavoitettu. Yksi otettiin kiinni heti lauantai-iltana, mutta hänet vapautettiin.

Heti ampumisen jälkeen alueella oli valtava poliisioperaatio ja suuri alue tyhjennettiin ihmisistä. Alueena Christiania on melko poikkeuksellinen pohjoismaisessa kulttuurissa, sillä siellä käydään melko avointa huumekauppaa. Juuri kyseinen Pusher Street on huumekaupan keskittymä ja jengeillä on ollut viime aikoina isoja kiistoja reviireistä. Poliisi sulkikin jo aiemmin vähäksi aikaa kadun.